Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Mitshubishi Pajero
josip89:
Hvala svima na pomoći
Traper.:
Dali neko ima info za pajera sa 3.2 did motorima 164ks.
Kako su se pokazala.Sta je izdrzlivije 2.5td,2.8td ili 3.2did.
Pozdrav.
Neno:
3,2 DID je nova mašina i malo ih je s više od 200 000 KM, do sada što čujem nema nekih problema osim što je moj subjektivni dojam da je malo "gluv" s obzirom na konje i kubike.
Stari 2,5 i 2,8 su pretkomorni turbo dizeli i zna se dogodit da pukne glava što se ostalog tiće dobre mašine, malu prednost dajem 2,8 jači je i ima razvod lancem.
sile:
--- Citat: Neno - 29. 09. 2010. 08:10:00 ---3,2 DID je nova mašina i malo ih je s više od 200 000 KM, do sada što čujem nema nekih problema osim što je moj subjektivni dojam da je malo "gluv" s obzirom na konje i kubike.
Stari 2,5 i 2,8 su pretkomorni turbo dizeli i zna se dogodit da pukne glava što se ostalog tiće dobre mašine, malu prednost dajem 2,8 jači je i ima razvod lancem.
--- Kraj citata ---
moj pajero je model 2,5 td sa 115 ks i imam problem sa polugicom na turbini koja zakreče rasteretni leptir... kad taj polužni sistem našpricam sa wd 40 auto se preporodi i zaista lijepo reagira na gas ali čim se turbina ponovo dobro ugrije i sve zasuši auto postaje mrtvo puhalo...
šta napraviti 1??
PinzHunter:
očisti to u ultrazvučnoj posudi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju