Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Mitsubishi L200

<< < (3/4) > >>

Neno:
Pa za Isuzu nemam baš pozitivne povratne informacije, Hilux več nije loš.

željko:
ma tko kaže da stari L200 nije za šminku
po meni ljepši od novog,ne zato što je moj.........

željko:
nisam uspijo dvije od jednom....

sile:

--- Citat: thunderbolt - 05. 05. 2009. 08:18:51 ---
--- Citat: frenk - 04. 05. 2009. 21:30:33 ---Tvrdovratniji je stari model nego novi. Stari model bio je teretno vozilo i bio je pravi pick up a ovaj novi model je stvoren za drukčiju publiku (šminka za gradsku vožnju). Vozio sam sve pick-upove.
Novi sa duplom kabinom je krači od produžene kabine a zato ima i krači keson. Novi ima od starog modela krači keson za skoro 20 cm. Malo su ga skratili pozadi a malo je veča kabina.
Stari je nekoliko tvrd a novi previše mekan. Nemojte, da se napalite zbog divne armature, jer to je sve što ima ;D

Nekim je ružan a nekim ljep.
Motor je glasniji od stare Mazde.

--- Kraj citata ---

Tocno!
Na svin forumima se zale na nove L200. Osjetljiviji su puno i materijali mekaniji.
Stari L200 su bolji ali nisu za sminku.

--- Kraj citata ---
daj postavi neke linkove na mitsubishi forume... hvala

LOVAC http://forum.lovac.info/index.php?topic=1489.0

željko:
nedavno sam bio na servisu sa svojim mjenjao remenje i te gluposti pa bilo tamo i ovih novih L200,majstor koji mi je radio servis veli da su živo sranje u odnosu na stare,da to više nije to,da su nekako previše nježni i da ih puno hebe ta elektronika ma šta to značilo,da je to auto napravljen više za grad nego teren itd.

imao sam ga na probnoj vožnji,jedino što mi se svidjelo je to da ima veći ajnšlag i što je jači motor,startniji,brži niš drugo.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju