Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
mitsubishi L 200
shandi:
Definitivno najuniverzalnije vozilo.
Kao što Max kaže možeš natovariti paletu cigli, a možeš po potrebi voziti i Samsonite kofere hao
Čak možeš na njega natovariti nešto kao kamp kučicu, ali ona košta kao još jedan auto.
U svakom slučaju auto za sve prilike, ali kupnjom dodatne opreme cijena ide u nebo.
bojinac:
podrav forumasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vec sam sretao ovih dana neke vlasnike l 200 zaista ga svi hvale ,problem brtve glave je sto kaze evaeva ako ga se rastura .meni treba zimi za lov na velebitu gdje je dosta ekstreman teren sa ogromnim nagibima ,a ipčelar sam tako da bi onaj tovarni prostor bio ok .hvala kolega evaeva na iscrpnim podatcima ,novi je malo skup ali 2002do 2005je skroz ok samo naci ne rasturenog.pozdrav svima zivili zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi
likabrinje:
Da malo obnovimo temu evo jedna sa terena :) Stroj koji nikad neće iznevjerit!!!UVJET-dobre gume i nema stajanja...
istrijan:
Meni isto je No1 od pikup-a nemam ga, u planu je nabava jedonga, bio sam u dvoumici on ili Navara ali mislim da će ipak past odluka na njega.
Navaru sam našao za dobre pare u odličnom stanju sa super opremom, ali po pričama od par koje sam pitao kako su se pokazale nisam bio baš oduševljen odgovorima, govorim o Navari 2002-2006 god.
Za model prije i poslije nisam istraživao.
L200 je puno više pohvaljen nego ona, a i ljepši je verzija u dvije boje.
likabrinje:
Sila od auta snage ne fali prave gume i nema stajanja s njim ali troši kišu božju i tehnički skup jer ide pod teretno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju