Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Nissan Pathfinder

<< < (12/16) > >>

Lazar:
mozda jedan od najboljih terenaca al sta mislis koliko drzi kad se po asfaltu vozi sa ukljucenim pogonom na sva cetri
http://m.4wheelfun.de/einzeltest/jeep-wrangler-unlimited-rubicon-2-8-crd-der-jeep-fuer-jedes-gelaende-1947654.html

Lazar:

--- Citat: evaeva - 14. 12. 2012. 21:07:55 ---Moj otac ima novi Toyita Hilux 3.0 d, vozio sam ga sa upaljenom blokadom po asfaltu, blatu i snijegu tj u 4H i 4L kako piše na aut.mjenjaču i nikakvih problema nije bilo, zašto, odgovor je jednostavan "nema 100 postotne blokade". Nije mi jasno kako netko ne razumije da se samo kod 100 postotne blokade ne smije motati volanom iz razloga jer oba kotača se vrte jednakom brzinom.

--- Kraj citata ---
pa i ja sam u mladosti  pesi bez kondoma sto neznaci da nemoze nista da se desi sve sreca  superti

bat:
Sta je đipom pajerom moze li se sa njim po asvaltu sa sva 4?

Lazar:
da , jedan od najboljih pogona a ima i diferentijal u sredini za razliku od primitivnog pogona na hiluxu

evaeva:
Morali bi se prebacit na temu o pogonima na 4 kotača ovdje je tema Patthfinder. Da napokon razjasnimo šta je stvarni 4x4 a što 4 motiom, 4wd, qutrro, xdrive, 4matic i ostale oznake pogona na 4 kotača. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju