Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Nissan Pathfinder
bat:
Pa dobro danas se malo koje auto pravi u svojoj maticnoj drzavi,to je i pticama na grani vise jasno zasto.E sad iz sveg tog treba izvuc nesto najbolje.Nepravu se vise aute kao nekad,da ih vozi se cili zivot,ali tako je.
Ja zato i pitam ljude ode koji su lovci iz sve te gomile plastike i nekvalitete sto kupiti da barem donekle budes zadovoljan.
A ode oko mene svi vicu uzmi polovnog Patrola,a koce znat mozda su i u pravu.
Lazar:
to da su stara auta bila bolja od ovih danas je prica za malu djecu ,
profesore:
Stari nisu bolji automobili ali su bolji terenci. Pravih terenaca gotovo da više nema. Ostalo jih je još možda 3-4 na tržištu. Za koju godinu ode i to.
--- Citat: Lazar - 14. 12. 2012. 19:47:11 ---u mom novom rangeru se pogon na sva cetri moze ukljucit i do 120 nasat sto neznaci da se smije koristit na asfaltu , slicna stvar i sa pathfinderom ima primitivan pogon i 4x4 je samo za off road ne za asfalt inace ode ....
--- Kraj citata ---
Pathfinder ima napredan, softiciran i elektronski upravljan pogon ALL MODE 4x4. Ima funkcije 2WD, AUTO, 4H in 4L.
U AUTO sam bira koliko snage poslati kojoj osovini, od 100 na zadnjoj do 50/50. Večina ima i blokadu zadnjeg diferencijala ograničene snage 70% koja se pali kad uključimo 4L. Motor je isti kao kod navare.
Pathfinder je je terenac kojim možemo u operu ili na teren. Koliko mu to njegovi gabariti i slabi ulazni i izlazni uglovi dozvoljavaju.
Ima i sve 4 spiralne opruge što ga čini boljim od navare i rangera koji imaju pozadi federplate.
Stari pathfinder ima centralni diferencijal, reduktor, šasiju, LSD 40% pozadi. Napred nezavisno vješanje, pozadi kruta osovina, sve 4 spiralne opruge.
bat:
Znaci po tebi bolje opcija od navare
profesore:
Ranger, toyota hilux, mazda BT-50 i navara su primarno radne mašine i tome prilagođeni. Praznom navarom na terenu nečeš daleko stiči. Ako ne trebaš takav avto bit češ razočaran, ako ga trebaš, zlata vrijedi. Pathfinder je limuzina i terenac u jednom. Terenska kombilimuzina bi bio pravi izraz. Na terenu su dobri ali i limitarani zbog svojih gabarita. Iza zadnje osovine ima još najmanje metar karoserije.
--- Citat: bat - 05. 01. 2013. 18:09:07 ---Pa dobro danas se malo koje auto pravi u svojoj maticnoj drzavi,to je i pticama na grani vise jasno zasto.
--- Kraj citata ---
Jako malo, a i ako se prave onda su sastavljeni iz dijelova koji se prave svugdje. ponajviše kina i tajvan.
Ford ranger se proizvodi recimo Rayong (Tajland), Buenos Aires (Argentina), Silverton (Južna Afrika).
--- Citat: bat - 05. 01. 2013. 18:09:07 ---
A ode oko mene svi vicu uzmi polovnog Patrola,a koce znat mozda su i u pravu.
--- Kraj citata ---
Dobar savjet. Ako imaš u planu više terena svakako bolji izbor od pathfindera. Pathfinder je više gosposki terenac, kao jeep GC recimo. Patrol je manje limuzine ali puno više terenca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju