Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

NISSAN PATROL 2800 ccm. 4x4 OFF ROAD!!! kratki!! 1984 god.

<< < (6/14) > >>

Neno:
Daj sejfo prijavi ga moderatoru  rol

Harry P.:

--- Citat: SEJFO - 21. 01. 2009. 15:08:18 --- Ma složio je on meni unuče, koje  "nema " ni oca ni matere, više je meni na vratu  neg ćaći i materi zajedno!!! zagi

--- Kraj citata ---

hao hao hao

SEJFO:

--- Citat: Baki - 22. 01. 2009. 15:18:48 ---Jesam auto limar i Otac mi je auto limar imam svoju privatni auto limarsko lakirersku radnju.Promjenio sam terenaca od samuraja do defendera tako vrlo dobro poznajem koje je kakvo auto.

--- Kraj citata ---

Kolega ja sam penzioner i nemam penzionersku radnju,- tj. ne popravljam penzionere, nas ne lakiraju već oblažu ilovačom da ne zahrđamo!!! ref ;)
P.S. Molim boga da imaš toliko posla pa da ti stari ne da u lov, obzirom da me farbaš!!! ;) ;) ;D

Baki:

--- Citat: SEJFO - 23. 01. 2009. 13:51:57 ---
--- Citat: Baki - 22. 01. 2009. 15:18:48 ---Jesam auto limar i Otac mi je auto limar imam svoju privatni auto limarsko lakirersku radnju.Promjenio sam terenaca od samuraja do defendera tako vrlo dobro poznajem koje je kakvo auto.

--- Kraj citata ---

Kolega ja sam penzioner i nemam penzionersku radnju,- tj. ne popravljam penzionere, nas ne lakiraju već oblažu ilovačom da ne zahrđamo!!! ref ;)
P.S. Molim boga da imaš toliko posla pa da ti stari ne da u lov, obzirom da me farbaš!!! ;) ;) ;D

--- Kraj citata ---

Samo sam ti rekao prijateljski kakvo je i koje su mu mane obzirom na godiste,ali posto vjerovatno nisi nikada imao boljeg terenca on je za tebe q7. I jos nesto da ti kazem ako mislis da te farbam dosji u BL da te zaoprave ofarbam!

SEJFO:
 Moj Jarane !!!
ma znam ja to sve, pa se zafrkavam!! Meni bi onaj ÐŽIMI najbolje "legao"" al  ne može kuja stići zeca!!!
 Pinc me udavi kako mu je bilo fino kod tebe pa sam ljubomoran!!! ;) zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju