Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
NISSAN PATROL 2800 ccm. 4x4 OFF ROAD!!! kratki!! 1984 god.
medicus:
--- Citat: SEJFO - 31. 01. 2009. 22:43:30 --- Pozdrav!! zagi
Istina je ovo!!!
Imam star kompjutor pentium III trojka, kupio sony kamkoder koji se nemože (neznam objasniti) ukomponovati na ovaj moj kompjutor, valjda ne može da primi onaj CD što mi je došao uz kamkoder koji nešto instalira pa mogu postavljati i slike i videa. Ne znam još ni postavljati slike-al naučiću. Planiram u ovom mjesecu kupiti jači kompjutor (na kredit normalno) da to uvežem. E onda sam CAR.
tebe doktore uvažavam maksimalno i uvijek kažem da svi veterinari mogu pojesti jaja od svojih pacijenata samo ti ne možeš iz razloga što si moj kolega i što me redovno zajebavaš!!! ;) zagi hao hao hao
--- Kraj citata ---
bijele bubrege, ja to nikad nisam probao,osim ako nisam znao sto jedem, ;D ;D rostilj, a i to je moguće
ovo sa slikama, poslat ću ti ja pm pa ćeš vidjet da je jednostavno, samo ti ne pitaš nikoga
valdop:
pic sejfo, jesi li ga registrirao pic
SEJFO:
Pozzzz!!!
juče ga preuzeo!!!
Ide ko zmaj-troši ko zmaj!!!!
ma imam milion nepoznanica: al imam jarane pa će mi sve objasniti!!
ma đip je đip- al :pferd:
Mamu mu j..em kvačilo mi više lijevo nego u auta pa sam imao 2 puta ukopavanje i gašenje -stisnuo kočnicu -sreća pa niko nije bio iza mene!!! zagi
ovih dana postavljam slike!!!
Harry P.:
--- Citat: SEJFO - 26. 02. 2009. 19:55:14 ---Mamu mu j..em kvačilo mi više lijevo nego u auta pa sam imao 2 puta ukopavanje i gašenje -stisnuo kočnicu -sreća pa niko nije bio iza mene!!! zagi
--- Kraj citata ---
hao hao hao hao hao hao hao
Sejfo, još ćete Grad Cazin tužiti što si im poderao sav asvalt.
SEJFO:
samo ti zajebaji !!!! zagi
mogao bih te predložiti za nešto- hao hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju