Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

NISSAN PATROL 2800 ccm. 4x4 OFF ROAD!!! kratki!! 1984 god.

<< < (13/14) > >>

Antezg:
Baci i tu pogled ima svašta...

http://ekataloghr.intercars.com.pl/

Jedan:
HELP! Mijenjati 2.8 benzinski motor sa 3.3 diesel - da ili ne?  zagi

TOMISLAV KT:

--- Citat: Jedan - 27. 02. 2010. 06:59:10 ---HELP! Mijenjati 2.8 benzinski motor sa 3.3 diesel - da ili ne?  zagi

--- Kraj citata ---
Ima jedna velika razlika 2.8 ima 12 voltno napajanje a, 3.3 24 voltno napajanje. Tu bi moglo doći do lagane glavobolje.

Jedan:
No problem! Već sam takve "naponske preinake" radio jednom poznaniku. Malo je problematična instrument tabla ali ide bez frke. Zanima me karakteristika jednog i drugog motora (pouzdanost i kvaliteta), te da li donji postroj od dugog Patrola paše na kratkog (osim kardana).

Jedan:

--- Citat: SEJFO - 28. 02. 2009. 18:35:01 ---ma ja to rijšim "sportski" za ove godine  izvedem je u šetnju  i ona se umori poslije je pitam hoćemo li šta raditi? Ona se vadi nije mi ni do čega! ja joj kažem stara nemože to tako .......... i normalno izvučem se... hao hao hao

--- Kraj citata ---
Listam malo i vidim da ti je ovo prošlo neopaženo ali mene ne možeš prevariti. Znam ih ja - što su starije sve ih manje boli glava. Ova moja je tek sad k'o nova, a meni ne znaš jel' više trula šasija ili više pušta kvačilo!  hao zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju