Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Nissan terano ll
evaeva:
Ladi Nivi fali malo snage ???? Nisi napisao u kakvim uslovima, zato postoje spore brzine sa kojima Lada Niva ajmo reći može skoro SVE a to znam iz osobnoga iskustva jer sam je koristio tri godine po lovovima. Možda joj fali snage kada treba povući prikolicu natovarenu sa tonom kukuruza ali to su izvanredne situacije. Jasno je da dizelaši imaju veći okretni moment što ih čini jačima na niskim obrtajima motora pa ti se možda zbog toga čine jačima. Napominjem da spore brzine i dobre gume čine svaki terenac nezaustavljivim naravno do nekih granica.
mve:
Ništa nivi ne fali, derao sam je skoro 7 mjeseci po trasi autoputa po gradilištu i po snijegu i po blatu i slično. Udobnost i komfor je 0 ali je jača od terana II na terenu - provjereno jer su teranno II vozili ekipa iz HAC - a. Isto tako niva nemre ni blizu Pajeru ( kratki model sa manualnim mjenjačem), defenderu i starim land cruiserima ( toyota) po terenskim osobinama. Moje mišljenje
likabrinje:
Planiram kupit Terana 3,0d 2004god,pa me zanima ako netko zna kakav je taj auto prije svega na snjegu i u težim uvjetima u lovištu????Molim iskustva hvala vam unaprjed.
evaeva:
Mislim da Terano ne radi motore sa 3,0d ččč već ako se ne varam 2,7d teaa
likabrinje:
http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-terrano-3.0-tdi-oglas-3481558 evo jedan 3,0 dokaz da radi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju