Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Opel Frontera

(1/3) > >>

tmiletic:
kolege lovci šta mislite o ovom terenskom automobilu? iskustva i mišljenja, ja sam naime u posjedu 2,8 tdi, (isuzu motor) duga, sa skoro svom opremem

jjukic:
   Cima nema šta, s obzirom da poznajem auto, mislim da za sada može još poslužiti kao pokretna čeka, pod uvjetom da je u voznom stanju a kad uskoro ostane negdje na polju biti će vrlo iskoristiva kao spremište hrane za prihranu divljači a ako ipak ostane u dvorištu kao vrlo komforan kokošinjac. ;D rol hao

Baki:
Rijetka je frontera kojoj nije otisla sasija, strune prije nego lada niva.

fazan:
Ja Ti radim u zgradi zajedno sa Direkcijom Hrvatskog mirovinskog zavoda i  poznam kolege iz HZMo-a koji vode brigu o voznom parku.  Oni kažu da , direktor odlučiti prodati fronteru 2,3 td -dugu ,  mirovine  bi se u RH povečale bar za 1,5%.

Tava:
Prije dvije godine u jednom lovu, kod visine snijega od oko 30 cm jedan je kolega lovac sa svojom fronterom vozio po šumskom putu po sasvim ugaženom snijegu. Moram reći da se auto okrenuo u trenutku na blažem zavoju bez nagiba za 180 stupnjeva kao dječja igračka. Za cestu i suho OK, ali mislim da to nije vozilo s kojim se može ozbiljnije voziti po težim uvjetima.

Pozdrav pic pic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju