Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Popravci i prepravci terenskih vozila

<< < (13/25) > >>

Antezg:
Jednostavnije i vjerojatno jeftinije ti je zamijeniti motor vitla ili vitlo prodati meni jeftino jer imam 24 voltnu instalaciju-hehe.
Neznam kako bi ti išlo punjenje akumulatora zato jer je to dosta zeznuto sa 24 volta -svako direktno priključenje na "niži" akumulator sa nekim 12 voltnim potrošačem ma koliko mali on bio neizbježno dovodi do toga da se taj akumulator više prazni,a manje puni, a onaj "viši"prekuha jer se puni previše. Nissan je čak davno imao veliku reklamaciju jer je spojio direkt na jedan akumulator memoriju radija i to je dovelo do toga da su na svima baterije ošle u ku..c.

silvertip:
kolega jedan ja koliko znam da postoje pretvarači struje sa 24 na 12 to si pribavi i rješena stvar

Jedan:
Hvala Vam obojici, riješio sam problem vrlo jednostavno. Problem je u razmišljanju škrtog čovjeka (mene)! hao

TOMISLAV KT:
Ajmo zar nitko ništa ne radi?

Jedan:
Punom parom! Slažem od dva Patrola mod 160 - jednog dobrog i za sad mi ide dobro. Malo me muči pitanje ima li potrebe mijenjati motor SD 2,5 s SD ili TD 3.3. Na nekima pucaju glave, a ne znam na kojima (ili možda svima). Ako netko ima iskustava, bio bih zahvalan na pomoći! zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju