Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Popravci i prepravci terenskih vozila

<< < (19/25) > >>

lola:
dali netko zna kako i gdje mogu povisiti Lada NIVU

nazime:
Jel imaš na Nivi federe na svim kotačima?
Ako imaš, prošvrljaj po ebay-u, potraži one plastične podloške. Max. bez ikakvih drugih preinaka,  možeš staviti podloške 5 cm.
S tim si podigao samo karoseriju i dobio si to da možeš staviti veće gume, a onda si sa većim gumama podigao i diferencijale.
Možeš i staviti duže federe, ali to je skuplja varijanta od podloški.

lola:
hvala nazime,. Da stavio sam monster gume i stružu mi zadnje gume po šasiji i to bez opterečenja . Prosim, ako znaš gdje u zg i okolici mogu kupiti umetke ili ako netko ima skicu da pokušam nekome dati da ih napravi

nazime:
Ma pogledaj po netu. Ja sam sebi naručio iz USA i bilo je naka sitna lova.
Upiši u google "cherokee body lift" pa pogledaj.

Jedan:

--- Citat: lola - 22. 11. 2010. 23:02:46 ---hvala nazime,. Da stavio sam monster gume i stružu mi zadnje gume po šasiji i to bez opterečenja . Prosim, ako znaš gdje u zg i okolici mogu kupiti umetke ili ako netko ima skicu da pokušam nekome dati da ih napravi

--- Kraj citata ---
U Heinzelovoj 52 (dvorište) bio je Fahir Zrnić (4660 103, 2945 324), stari majstor - kovač. Kod njega sam dao napraviti druge opruge od čelika za milimetar debljeg od originalnih (14 mm) i to radi savršeno. Dužinu možeš odrediti po želji.
Na prednjoj osovini je problem "hod" amortizera, pa bi trebalo staviti duže ali obrati pažnju na dužinu i mogućnost "hoda" poluosovina (da ne ispadnu iz "rukavca") i kut otklona kotača (gume će ti zapinjati za blatobrane ili "mulde"). zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju