Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
SAMURAI TVRDI KROV
draganco:
Druze za 300-500€ :)čIpak su ti pikavci na ceni.ja sam mog prodao u januaru za 16oo€ i to 1986 godiste.Cak je bio ocarinjen svojevremeno preko Herceg Novog.
shaga:
E ja sam iz Herceg Novog.Nas cije je ime bioč ;D
Pa i pitam kako se krecu cijene posto ipak nije isto dati 300 i 500 eura (naravno :-[ ;D)
Jis kada bi naislo nesto jos jeftinije........ :P :-X uopste se nebi bunio
Brno:
Nisam čuo da u Pančevu ima otpad sa Suzuki Samurajima, znam za firmu koja ima na prodaju rashodovane UAZ-e sa cenama od 150-500evra. Pre jedno 6-7 meseci imali su još, da li imaju sada neznam.
Baš ovih dana ima dosta licitacija Vojnih vozila Fiat Kampanjola AR55 oko 500eura početna cena i fiatki 1107 slično oko 500 eura i po koji pincgauer oko 800-900 eura početna cena, dokle će dogurati na licitaciji sam bog zna, u kakvom su stanju takoče je diskutabilno tako da mi je suzuki za 300-500 evra jako, jako jeftino pa i da je stranac koji se ne može registrirati.
shaga:
--- Citat: Brno - 11. 12. 2007. 13:25:37 ---Nisam čuo da u Pančevu ima otpad sa Suzuki Samurajima, znam za firmu koja ima na prodaju rashodovane UAZ-e sa cenama od 150-500evra. Pre jedno 6-7 meseci imali su još, da li imaju sada neznam.
Baš ovih dana ima dosta licitacija Vojnih vozila Fiat Kampanjola AR55 oko 500eura početna cena i fiatki 1107 slično oko 500 eura i po koji pincgauer oko 800-900 eura početna cena, dokle će dogurati na licitaciji sam bog zna, u kakvom su stanju takoče je diskutabilno tako da mi je suzuki za 300-500 evra jako, jako jeftino pa i da je stranac koji se ne može registrirati.
--- Kraj citata ---
Druze nisi ti sobro razumio!!!
Ne trazim ja da kupim auto nego plasticni krov (citaj od pocetka)
Samuraja u dobrom stanju ne mozes da nadjes ispod 2000 eura,a ono od 300-500 eura sto je spominjano je cjena tvrdog krova d4
shaga:
Da pnovo aktiviram ovu moju temu-oglas da se nije ko sjetio gdje ima SAMURAI TVRDI KROV
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju