Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
sijede sa lada nivom
bojinac:
pozdrav . imam lada nivu 2004 g sa plinom brc naime smece nekad radi na leru nekad nece malo neugodno pri stiskanju kumpluga se ugasi a onda nestaje kočnice i volana ima li netko iskustva sto mjenjati stavio sam nove svjecice novi filter zraka ali ista stvar.unaprijed hvala zivili pic pic pic pic pic pic pic
Cervus elaphus:
Meni se to zna događati. Čak mi je i sada tako, a rješavao sam tako da odem kod majstora koji mi održava plin i poštela preko laptopa postavke plina i onda sve bude ok. Rekao mi je da se to dešava ukoliko se skidaju kleme sa akumulatora pa se poremete postavke plina.
bojinac:
Kolega cervus .hvala do neba nije mi problem kad sam vozim nego imam oca stariji covjek pa ga izludjuje imam servis plina u zd pa cu poci tamo.taman sam mijenjao akumulator i od tada se to i pocelo dogadjati.jos jednom fala zivio zagi zagi
grom:
Brc plin vozim 10 godina bez greške, njega izvadi , a Ladu prodaj.
Cervus elaphus:
Nema na čemu zagi. Meni se to dešava posto skidam kleme kada znam da ju necu voziti par dana. Odem do majstora provozamo se pola sata i gotovo. A sto se tice prodaje i ja sam o tome razmisljao ali navikes se sa vremenom na nju pic pic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju