Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Skupocijeni i pomalo bezvrijedni terenci

<< < (2/7) > >>

Harry P.:
ti skupocjeni kanisteri nisu ni rađeni za zahtjevne terene. najzahtjevniji teren koji mogu savladati je silazak sa asvalta na šljunčano parkiralište pored ceste i ponovni povratak na asvaltiranu površinu. i onda njihovi vlasnici koji se također kuže u terenska vozila idu pokazati svoju "zvjer" i onda se proseru poput ovih.

Kaligula:
Ajooooj,da mogu,ja bi si priuštio SUBARU Forester. Znam da nije pravi terenac,ali nekako mi je baš onak ...
Sviđa mi se.
 Imate li kakvih iskustava s njim ?

Lazar:

--- Citat: Kaligula - 13. 06. 2008. 23:55:35 ---Ajooooj,da mogu,ja bi si priuštio SUBARU Forester. Znam da nije pravi terenac,ali nekako mi je baš onak ...
Sviđa mi se.
 Imate li kakvih iskustava s njim ?

--- Kraj citata ---
prijatelj ga kupio to mu je vec drugi,23000€ sa gasom i kaze da je prezadovoljan a sto kazes da nije pravi terenac ma za lovacke potrebe dovoljan.
moram jos reci da sam gledo ova videa gore, recitemi ko od njih ima dobre gume na kolima

PinzHunter:
@ lazar,

za moj pojam ni jedan nema dobre gume, ne  za terena.

ali oslanjam se na izjavu dvojice kolega koji imaju Touarega i sa njima idu u lov. Gume su im bile zimske, jako dobre, ali za asfalt a ne  za sumu i blato. Ali oni ostaju pri tome da su te gume najbolje za sve pa cak i za teren. Za moje rekose da su traktorske ( Bridgestone MT). Samim tim je diskusija bil zavrsena jer su ubjedjeni u to da imaju najbolje terence i da im nema premca.

Poslije lova sam vidio tragove u snijegu gdje su pokusavali njih dva da se popnu na mjesto gdje sam ja stajao, ali bez uspjeha. Na moje pitanje ko je pokusavao da ode na to mjesto nisu nista odgovorili.

Lazar:
ja sam misljenja kad sidjes sa asfalta min. guma je za mene AT , a ako je nemas nepomaze ni 4x4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju