Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Što točite?

<< < (6/6)

Lazar:
bez,jedino kad je ispod nule dodam malo dizela i koju litru benzina sa golfom sam preso preko 200.000 a sa land roverom vec 60.000 i nikakvih problema

PinzHunter:

--- Citat: lazar - 04. 05. 2008. 15:04:50 ---bez,jedino kad je ispod nule dodam malo dizela i koju litru benzina sa golfom sam preso preko 200.000 a sa land roverom vec 60.000 i nikakvih problema

--- Kraj citata ---

prava alternativa za preskupo gorivo d4

Neno:

--- Citat: PinzHunter - 04. 05. 2008. 08:41:35 ---
--- Citat: ante.rupe - 03. 05. 2008. 21:29:19 ---pinzhunter to ti ide direktno u cilindre a ne u karburator ako ide kroz karburator onda je to losija verzija. inace nije potrebno grijanje za plin, samo ako je ispod -20 onda ujutro prvo palenje nece na plin da vozi al cim se malo ugrije kasnije mozes vozit kako oces

--- Kraj citata ---

U cilindre?? Onda sam ja nesto pogresno shvatio. Moram priznati da bi mi to bilo najradije jer kod Pinza su dva, vrlo zaj...na karburatora.

Sacekacu sta ce mi reci ove dvije radione iz Zagreba pa cu vidjeti.To bi mi bilo nekako najblize za otici.

Lijep pozz

--- Kraj citata ---

Kod karburatorca je vrlo problematično ugraditi direktno ubrizgavanje plina (inače ovo direktno treba shvatiti ograničeno, plin se ubrizgava u usisnu granu ispred usisnig ventila a ne direktno u cilindar kao gorivo kod novih dizela TDI, CDI ili benzinaca FSI, GDI ...) jer injektor plina "kupi" signal kada ubrizgati plin s benzinskg injektora, znači ako nema injektora (ima karburator) nema ni signala, dakle ostaje sistem s plinskom flanšom na usisu.
Sada ponovo zahvaljujuči milosti nače vlade (insiderska informacija diesel do 01.XI 10,oo kuna)  razmišljam o plinu ali isključivo Landi Renco ili BRC i naravno ubrizgavanje u 4 točke sada još samo da prodam disela ...

Vozila na plin su ekonomičnija (dok se ne sjete i tu napucati cijene, bojim se neče dugo proč ) i ekološki prihvatljivija te baš stoga pristaju lovcu ljubitelju prirode.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju