Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

suzuki

<< < (2/4) > >>

KOzorog:
Pozdrav!

Razmišljam o kupovini Suzuki Jimny?
Pa me interesiraju vaši dojmovi?

evaeva:
Odličan terenski automobil velikih mogućnosti, imaš o Jimnyu na forumu pa si pročitaj.

KOzorog:
O Jimny na forumu konkretno ne piše baš puno, samo da je super auto, da ima mali bunker itd..
Mene interesira više ovaj tehnički dio njega: koju verziju uzet - slabiju ili jaču ( mislim na motore )
                                                                      koje se godište preporuča?
                                                                       kakav je motor ( mislim na one koji su prošli 120 000km )
                                                                      koje su mu bolesti i itd...
                                                                      preporuka dobrog mehaničara za suzuki motore u PG-županiji???

Pa ako neko na forumu ima iskustva neka napiše nešto o njemu.

evaeva:
Evo ovdje ćeš pronaći nekoliko karakteristika malog Jimnya. Inače Jimnya ima jedan naš član društva i prezadovoljan je malim terencem.
http://autoklub.jutarnji.hr/suzuki-jimny-nezaustavljivi-mali-dinosaur/1074908/

KOzorog:
Hvala ali taj članak sam već pročitao, a i odnosi se na novog Jimny, mene više interesiraju komentari onih članova  koji ih posjeduju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju