Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Suzuki Jimny

<< < (2/8) > >>

grakela:
Lada je jeftinija al treba cisternu imat sa njom i nije neki finjak od auta.Jimny je pravi terenac,fin i uzak mozes proc di oces a nije mu ni cijena previsoka, a potrosnaj mu je mala jer je normalan motor,..
Evo ja kupujen wranglera jer mi je drago auto i mlad san ali tek 2008 godina je moderniji unutra,iako je auto ok za sve ima nekih putova gdje ce mi bit pre sirok za prolazk pa bi za to jimny savlada ko od sale.
Inace da san stariji kupio bi jimnya bez puno misljenaj.Svi ovi americki veci terenci ponekad kod nasih terena ne sluze bas pogotovo na otoku gdje su putovi napravljeni za prolaz renol 4,a sastrane je gomila od kamena;pa ti sad vidi.zatjavascript:void(0);o je jimny stvoren za; a usput je i fino gradsko auto.pozz

Macak:
Dobar terenac kolega zober, a sad pod hitno u radionu i debelo zastitu za lim na njega, inace bit ce veselo kad se hrdja pojavi...

Harry P.:

--- Citat: Macak - 07. 10. 2010. 21:00:39 ---Dobar terenac kolega zober, a sad pod hitno u radionu i debelo zastitu za lim na njega, inace bit ce veselo kad se hrdja pojavi...

--- Kraj citata ---

Čekaj, hoćeš reći da i Jimny brzo "procvjeta" i do sada nisu uspjeli otkloniti tu boljku od prethodnih modela.

Macak:
Da kolega Harry, nije bas koma kao Samurai, ali voli i on rado "procvjetati". Ocito ovi iz Suzuki-a nisu nista naucili, ima ih ovde dosta kod mene, pa vidis svega i svacega, samo sto se koriste najmanje na terenu.....Kao terenac je olican, tako da nema beda, kupis ga stavis dobro zastitu i miran si.

evaeva:
Jimny je bio jedan od mojih favorita kada sam se odlučio za kupnju malog terenca. Ovaj automobil ima dugu povijest i jako je dobar na terenu zbog svojih skromnih dimenzija ali na kraju sam se ipak odlučio za Teriosa a prevagnulo je to što ima 5 vrata, živcira me stalno preklapanje ziceva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju