Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

SUZUKI SAMURAJ

<< < (6/45) > >>

DRAGANST:
Jeste malo metalik,ali ne marim mnogo za boju jer je vec poprilicno ostecena[trnje,grane i po koja svinja].Ma kakav golf o tome i ne razmisljam,pa on ide svakog vikenda u sumu.Sad malo pauziramo jos je veliki sneg,cim malo krene bolje vreme nastavljamo,naravno samo izvodimo kerove i bacamo hranu.

shaga:

--- Citat: DRAGANST - 07. 02. 2008. 17:31:18 ---Jeste malo metalik,ali ne marim mnogo za boju jer je vec poprilicno ostecena[trnje,grane i po koja svinja].Ma kakav golf o tome i ne razmisljam,pa on ide svakog vikenda u sumu.Sad malo pauziramo jos je veliki sneg,cim malo krene bolje vreme nastavljamo,naravno samo izvodimo kerove i bacamo hranu.

--- Kraj citata ---
Pa naravno ni za sta ga nebi mjenjao.........toliko sam se vezao za njega..........
ma sve u svemu meni zavrsava posao d4

DRAGANST:
Kad smo vec kod putnickih imam ja putnicko,ali po gradu sav posao zavrsavam suzukijem.Mali,kratak malo trosi[ugradio sam i plin]lak za parking,i ne razmisljam mnogo o tome da ga negde ne ogrebem i sl.Zato sam se i vezao za njega.Par mojih prijatelja polako odustaje od Lade nive kad su se uverili kako SUZUKI dobro gazi i koliko je pouzdan,malo se kvari,ma sve ukupno odlicno vozilo za nase uslove.Imao sam 3 Lade nive,zatim RANGE ROVER i najvise se zadrzao SUZUKI.ROVER je izuzetno vozilo ali kod mene je problem dosta tesni putevi i rezervni delovi.

draganco:

--- Citat: DRAGANST - 07. 02. 2008. 18:03:24 ---Kad smo vec kod putnickih imam ja putnicko,ali po gradu sav posao zavrsavam suzukijem.Mali,kratak malo trosi[ugradio sam i plin]lak za parking,i ne razmisljam mnogo o tome da ga negde ne ogrebem i sl.Zato sam se i vezao za njega.Par mojih prijatelja polako odustaje od Lade nive kad su se uverili kako SUZUKI dobro gazi i koliko je pouzdan,malo se kvari,ma sve ukupno odlicno vozilo za nase uslove.Imao sam 3 Lade nive,zatim RANGE ROVER i najvise se zadrzao SUZUKI.ROVER je izuzetno vozilo ali kod mene je problem dosta tesni putevi i rezervni delovi.

--- Kraj citata ---
Ma imao sam tog Pikavca 7g,ali kada krenu delovi?A sve mora original Japan-onda glava boli!

shaga:
MAa kakvi.......evo neki dan sam stavio platine od Sharade......lamela, recimo, pase od Samare.......
a zanimljivo karburator sa malim remontom pase od zastave 101........i jos sta oces......kaze mi drug mehanicar WUNDERKIND kako ga ja zovem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju