Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
SUZUKI SAMURAJ
PinzHunter:
--- Citat: Baki - 21. 01. 2009. 08:15:02 ---
--- Citat: mawerick - 21. 01. 2009. 02:32:41 ---Baki, koliko "paprike" si dao za njega?
--- Kraj citata ---
Prijatelju isao je za neku kompezaciju za drugo auto,tako kada sracunam nije me presao vise od 1000 evra.
--- Kraj citata ---
hej jarane, ja ovakog samuraja jos u Bosni nevidjeh. Nedaj to iz ruku, osim za dobru lovu ;D
Super je stanje. d4
Harry P.:
Prijatelju isao je za neku kompezaciju za drugo auto,tako kada sracunam nije me presao vise od 1000 evra.
--- Kraj citata ---
Čovječe, badava si ga dobio. d4
Baki:
--- Citat: PinzHunter - 21. 01. 2009. 08:30:11 ---
--- Citat: mawerick - 21. 01. 2009. 02:32:41 ---Baki, koliko "paprike" si dao za njega?
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
hej jarane, ja ovakog samuraja jos u Bosni nevidjeh. Nedaj to iz ruku, osim za dobru lovu ;D
Super je stanje. d4
--- Kraj citata ---
Covjek od kojeg sam ja uzeo tog samuraja je detaljno radio na njemu 9 mjeseci.Sve je na njamu uradjeno i stavljeno novo motor mu je generalno uradjen,ima neku metalik kao plava ili crna boja perla koja se presijava na suncu.Imam vec ponudu za njega Tomo mi daje 2500 eura ali necu ga prodavati ostavljam ga sebi zelenog sam dao u oglase.
Harry P.:
Ne razumijem zbog čega se toliko vrijeme mučio oko njega i tako ga temeljito obnavljao da ga na kraju jeftino proda.
shaga:
Jos mi samo stavi rezervnu gumu........ipak i ona doprinosi jos ljepsem izgledu samuraja (ne samo njega nego i ostalih terenaca).............i jos ako si u mogucnosti da odstampas neku finu ceradu za nju to ce bit jedan kroz jedan.......sretno ga vozio!!!
Preljep je a posebnu draz mu dava visoki krov........nesto slicno je i kod mene samo sto je kod mene plastika u pitanju!!! zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju