Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
TAM dijelovi
PinzHunter:
evo i slike ima ih TAM 110 T7( 6000 kubika) i TAM 150 T11(9000 kubika)
Jako mocne masine.
Meni trebaju poneki dijelovi sa istih jer pasu i za pinca. Bitno je da je to sto trazim sa naponom od 24Volta.
Na slici je TAM 150 T11
File:
Močne mašine,dok ih se ne natovari!Naša je 110-ka imala 2000 l vode i još malo opreme,i vidila bi uzbrdicu prije nego vozać,a što se tiće ternskih sposobnosti u klasi je sa unimogom i super mi je ona šema sa pumpanjem guma!Kočnice su vječiti problem na skoro svakom tamu nijedan nam nije prošao tehnički iz prve
PinzHunter:
Zato sam ja skoro uvjek vozio 150ku. Najteza mi je bila 155mm haubica, ali nekako je islo. Faktor zabave je bio jaci od tezine topa ;D
Inace sam tezio ka FAP-u 3032 koji je bio ogroman i jak.Sta ces nekako sam se morao igrati za vrijeme vojnog roka od 12 mjeseci. ;)
magwin:
Pa što nisi rekao da se to odnosi na 110ku!
U njoj sam dobro nažuljo guzicu.Mislio sam da se pojavilo nešto novo manjeg formata.
Max011:
Ove 110ke i stari tamovi-dajčevi 4x4 su najčešće korišćena vozila za izvlačenje metraskih drva iz šume u privatnoj režiji u Srbiji. A priča ide ovako kupi se krš na vojnom otpadu malo se sredi poskida se sve pozadi i stave kolčevi i pravac šuma a tamo se ovim mašinama vadi duša. Ja sam se čak u jednom lovu vozio na tom tamu-dajcu pozadi i rekao sam NIKAD VIŠE pre ću ići peške nego da doživim takav strah ponovo(a nisam strašljiv)!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju