Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenac trokira

<< < (2/4) > >>

ralf:
Morić Velika Mlaka, znam da ti vjerojatno nije blizu, ali za mitsubishi su doktori i daju si truda, imaš http://www.mitsubishi.hr/index.php pa se tamo probaj informirati, ima dosta ljudi koji se dobro kuže mitsubishie

Expresica:
Da li trokira u nekim odredjenim obrtaijima ili uvjek ?

zdebat:

--- Citat: Neno - 24. 09. 2010. 09:19:33 ---
--- Citat: zdebat - 22. 09. 2010. 15:38:27 ---To je malo jači serviser kad se ne usuđuje otvarat getribu...

--- Kraj citata ---

Da si ikada otvarao getribu od Pajera ne bi ti palo na pamet lupat ovakve gluposti.

3,2 DID je čini mi se Denso direktno ubrizgavanje a ima i zamašnjak dvije mase i jedno i drugo je sklono "drhtanju" na mimimumu.

--- Kraj citata ---

Gle, ne lupam gluposti. Nisam je otvarao ali sam gledao ljude koji se ne boje tog posla. Ili ga znaš ili neznaš. Ako se kao mehaničar bojiš vlastitog posla promijeni posao. Na kraju krajeva, sve se to naplati zar ne?

simun2807:

--- Citat: zdebat - 22. 09. 2010. 15:38:27 ---To je malo jači serviser kad se ne usuđuje otvarat getribu...

--- Kraj citata ---

ovlasteni serviser

simun2807:

--- Citat: Expresica - 24. 09. 2010. 16:42:50 ---Da li trokira u nekim odredjenim obrtaijima ili uvjek ?

--- Kraj citata ---

sad bas nisam isao za tim na koliko obrtaja trokira,al kad je konstantna voznja  70 il 80 manje trokira nego kad krece i ubrzaje a to trokiranje zvuci kao da su zadnja kola na sekundu zapela za nesto a zvuk motora je uvijek isti i to je to sta buni mehanicare

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju