Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
terenci za lovkinje
DinaMina:
Haha, samo sam i ja cekala da netko damu poveze da ne mora sama ;D
Pink hummer... Steta sto nije kamuflazni ludiloo
Taj sumski bi mi bio drugi auto, samo za sumu i teren. Vozila bi ga povremeno.
Pare... Buduci da nemam bas nekih novaca bazirala bi se na polovnima, nista skuplje od 2,3000 €. Stiska je. zim :(
Trenutno se jedna Niva vrti za relativno malo novaca (800€) ali kroz vase komentare na forumu i razgovor s 15ak ljudi vidim da bas nije auto za mene. Al zato ste vi tu da preporucite! d4
deeejan:
Onda staru pandu, samuraja il nivu, dapace, njoj nista ne fali ak je samo za teren..vec za cestu li la :) zagi
dziva222:
--- Citat: evaeva - 03. 10. 2014. 11:21:05 ---Daihatsu Terios u Japanu nazivaju ženskim terencem, zašto ga ne isprobatii i po Hrvatskim šumama. Mali terenac sa stalnim 4x4 pogonom, 5 vrata, uzak za šumske puteve a ima svu dodatnu opremu koja je potrebna (servo,klima).
--- Kraj citata ---
Sa pravim gumama čuda radi.. ludiloo
pepi2:
Dina nasla si pravo mjesto za savjet ;D ,sad ce se nabrojati svi moguci terenci i oni koji to nisu u svim mogucim varijantama a istini za volju stvari tak i stoje ; pogledaj jedno okupljaliste pred lov, svega ima a najmanje terenaca a ako ima onda su to strojevi koji naveliko nadilaze tvoj budjet. Ali ni Lada danas nema cok makar su one sa cokom bile i bolje.
deeejan:
ma uzmi ti malog samuraja i to sa onim plasticnim krovom na skidanje. Imas pravi autic za teren i po ljeti za na plazu ;D zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju