Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

UAZ

<< < (3/4) > >>

SPYDER:
ja opet nebi pinca uspoređivao sa njima jer je on prića za sebe

saso_:

saso_ u pravu si.Imao sam UAZA i znam sta su ta vozila u stanju.

Kako se snalazis za djelove? Dok sam ja vozio svog sve sam iz rusije nabavljao.

Zasad nisam imao potrebe za zamenu djelova,jedino su mi bili problem gume,trazio sam Ruske kranpon gume i jedva ih nasao(iz Bugarske)delove takode u Bugarsku ima kolko oces..

PinzHunter:
@Saso

znas onu pjesmu: da smo se ranije sreli.... ;)

Je...ga ja nisam imo druge mogucnosti pa sam izgleda skuplje prolazio. Neznam kakve su cijene u Bugarskoj, ali ja sam placao jedan koc.cilindar 19.- Eura.
Bio sam u kontaktu sa jednom firmom u Beogradu, ali su bile cijene jos masnije.

Ukoliko se auto dobro odrzava onda netreba voditi brigu o dijelovima. Moj je onda bio zrel za remont.

Pozdrav

PinzHunter

valdop:
danas stigao jedan sa dva motora i dva rezervoara, dati ću ga prelakirati na neku normalnu boju (svjetlo plavu ili rozu) pa onda uplatim kasko i ugradim centralno zaključavanje, registriram a onda na teren. svi kažu da je UAZ bolji od LADE, nisam ga imao pa ne znam, sad ću znati.

PinzHunter:
e pa nek je sa srećom.to dali je bolji od lade vidjećeš sam. sve je to individualno,ali se pokajati nećeš. samo prije nego bilo što kreneš pregledaj sva ulja u sistemima. ako ti treba katalog javi se mislim da mi je negdje na pc-u u pdf formatu nekih 400 stranica ako se nevaram.dijelova imaš za sve.

ima jedan čovjek u Hr sredio svog do bola,bolji je od Huntera novog.I ne pomišljaj uvaljivati dizela bez 3 litre zapremine.

To su prava vozila i nisu za svakog jer za taj volan i mjenjač treba imati muda. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju