Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ugradnja blokade diferencijala-špere

<< < (3/4) > >>

profesore:

--- Citat: GOGO LOVAC - 28. 07. 2015. 11:07:22 ---Dali znate mehaničara u Zagrebu i okolici koji se bavi ugradnjom ARB blokade diferencijala u Land Rover Defender ?

--- Kraj citata ---
Nitko ozbiljno. Pouzdano i sa garancijom zastupnik za ARB http://www.mamut4x4.com/

--- Citat: grom - 28. 07. 2015. 13:52:32 ---Koliko me sjećanje služi, Deff ima lock.

--- Kraj citata ---
Je, isto ka i lada niva  rol

--- Citat: MladenP - 28. 07. 2015. 22:33:59 --- Uključuje se i isključuje pomoću pritiska zraka koji daje pumpa zraka koja se treba ugraditi na motor jer od njega dobija pogon.

--- Kraj citata ---

Kad si se ti vozija s tim? 60ih godina? Ništa se ne ugrađuje na motor!

Ako netko treba oba mosta za defender 90 sa ugrađenima blokadama ARB i  Ashcroft HD osovinama neka se javi na PP.

josip89:
obično se đipu stavi kompresor pod haubu ali radi na struju od akumulatora

frendu je jedan mehaničar radio na pajeru ali taj je već u mirovini

a ovlašteni zastupnik za ARB čisto sumnjam da je može ugradit i još da bude kvalitetno

GOGO LOVAC:
Damir iz Bio laba-Zen terena mi je sugerirao da mi uradi jedan mehaničar koji mi još nije javio cijenu. Dalje sam se raspitivao i dobio preporuku za njega i kad sam nazvao rekao je da to ima barem 10 dana posla....aloooo. Kužim ja spiku 10 dana x 8 sati x 200-250 kn cijena radnog sata (koji je vjerojatno kao da sam dovezao RR, ne Range Rover već Rolls-Royce), kužite. Ne ulazim u  njegove kvalitete i brzinu,ali ako mu treba 10 dana...baš i ne ulijeva povjerenje da je majstor. Ja nisam rekao da mi je hitno ,samo se raspitujem za cijenu ugradnje sa svim spajanjima i montažom kompresora. Uskro će ispast da ću u Mamut u Sloveniju i busom doma i da će biti jeftinije i pouzdanije i s garancijom.

josip89:
ovo kod ovoga bilo brzo gotovo
a ti iz zen terena su lopovi svoje vrste
ima tu posla ali ni blizu 10 dana

treba otvorit i zamjenit zadnji diff (pretpostavljam da hočeš zadnji diff bolja opcija u svakom slučaju nego prednji) jer ti ide novi dio unutra a stari van i treba probušit i na diff otvor za cijev sa zrakom i dobro je zadihtat ja mislim da se dobije nekakva smjesa uz to
i naravno treba nać mjesto pod haubom za kompresor i to spojit na akumulator
i izvode se dva prekidača u kabinu
1 se pali kompresor a drugim blokada

GOGO LOVAC:
Josip,poslao sam ti PM. Možda nisi vidio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju