Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
UNIMOG
toni(c):
to je unimog 2100
ja cesto vozam dosta starijeg u406
on umjesto 8 ima 4 glavne brzine, al ima jos 2 redukcije tako da svejedno mozes birat jedan od 24 stupnjeva prenosa za napred :)
- taj 406 je dosta cest kod nas (kupovali su ga cestari)
PinzHunter:
--- Citat: toni(c) - 20. 12. 2009. 00:00:27 ---
to je unimog 2100
on umjesto 8 ima 4 glavne brzine, al ima jos 2 redukcije tako da svejedno mozes birat jedan od 24 stupnjeva prenosa za napred :)
--- Kraj citata ---
da nebi mi ovdje kolegi prskali temu o hiluxu,zamolio bih te da otvoriš extra temu za UNIMOG jer misim da će biti zanimljivih diskusija.jel može?
z10
boro:
--- Citat: PinzHunter - 20. 12. 2009. 16:56:13 ---
--- Citat: toni(c) - 20. 12. 2009. 00:00:27 ---
to je unimog 2100
--- Kraj citata ---
da nebi mi ovdje kolegi prskali temu o hiluxu,zamolio bih te da otvoriš extra temu za UNIMOG jer misim da će biti zanimljivih diskusija.jel može?
z10
--- Kraj citata ---
To bi bilo u redu jer je vozilo zanimljivo... :Copy of prima: Danas sam upravo testirao hiluxa na ovim snježnim uvjetima i mogu reći da nije bilo mjesta panici a radilo se o gadnim terenima,jedina zamjerka na serijskim gumama nisu nešto ali dobre bridgstone bi popravile stvar.Blokada diferencijala mi je trebala samo jer sam stao na jednom brdu i krenuo sa mjesta.Ovaj novi mjenjač sa LSD sistemom dobro radi sauf
PinzHunter:
ovdje možemo nastaviti sa UNIMOG vozilima
sljuka lukavec:
Kod mene ga imamo u zimskoj,vozilo koje ide gdje god pozelis,bilo kisa sunce ili snijeg. d4 d4 d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju