Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

UPOMOĆ

<< < (2/11) > >>

pepi2:
pod uvjetom da je ugradio originalne (propisane) opruge za taj model terenca , razlog `sjedanja` moze biti ili pretovar - pogledaj u knjizici vozila max. nosivost - ili vec do te mjere 
oslabljeni dijelovi ovjesa i sasije vozila ili u najgorem slucaju puknuti ,da vozilo pod teretom propada , a sobzirom da je zamijenio zadnje amortizere nebi bilo lose zamijeniti i prednje
(za vjerovati je da su i prednji oslabili)jer u protivnom  prednje opruge se dodatno izduzuju sto samo pojacava dojam sjedanja vozila

Antezg:
Puno ovisi o tome koji je auto i godište u pitanju- ogromna je razlika od toyote do toyote-npr. rav ima potpuno drugačiji ovjes od npr.hiluxa, navedi godinu i model pa ti se možda može pomoći sa savjetom!

Expresica:
Nemam toliko iskustva sa Toyotom ali da nema slucajno amortizere sa nivo regulacijom (znaci on kada ga natovaris sjedne ali nakon nekoliko puta amortiziranja sam sebe opet digne ili bolje receno napumpa) ččč

Antezg:
Koliko mi je poznato LC tog godišta iza ima spiralne opruge. Koliko se meni čini reko bi da te majstor malo zaj...o. Sumnjam da je za 1 dan uspio nabaviti nove opruge - te dijelove naši serviseri ne drže nego se naručuju.Vjerojatno je skinuo stare i odnio ih šprengati-na prvi pogled ok, a onda opet sjedne... Zavuci se ispod pa provjeri.
Ako se odlučiš kemijati oko ovjesa(i ako ti ovaj vrati pare) zaboravi originalne dijelove nego naruči OME lift kit 4 opruge i 4 amortizera+dodatni potrebni dijelovi- ja sam imao na svojoj toyoti(doduše 4runner)i bio sam prezadovoljan s tim + što sam ja imao i veliku plinsku bocu iz koja je konstantno opterećenje.
Evo ti  neki link da vidiš o čemu se radi-ovaj "naš"land cruiser se vani prodaje pod imenom Prado
http://www.toyotaoffroadparts.com/OLD_MAN_EMU/FJ_Cruiser_OME_lift_kit.htm

jura23:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju