Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Usporedba Nissan Teranno 2 3.0 &Toyota Land Crusier 3.0 d4d
likabrinje:
Kao šta naslov kaže :) Vidim po oglasima da je Teranno dosta jeftiniji od Toyote po svemu ostalom mislim da su tu negdje zanimaju me vozne osobine i terenske mogućnosti...Sve informacije su dobrodošle.LP.
Gabro:
Ja sam sa Terranom pre zadovoljan 1liga !! Imao sam prvo benzinca 2.4 (dugi) iz '98 nekih godinu dana i on mi nekako bio slabasan iako je i on isao gdje je trebalo ali malo je bio neumjeren u picu zagi pa sam ga prodao. Sad imam 2.7 TD iz 2004 (dugi) i jako sam zadovoljan, nadam se da cemo se druzit jos niz godina.
Toyotu nisam imao pa ih ne mogu usporedit ali Nissan dosta jeftiniji od Toyote.
evaeva:
Što se tiče kvalitete mislim da je Toyota u prednosti pred Teranom. Vozne karakteristike zavise od modela dugi - kratki za jednu i drugu marku vozila. Terenske sposobnosti i Toyota i Terano imaju dobre a najviše ovise o gumama i hrabrosti vozača (tko koliko pazi vozilo).
likabrinje:
Ma ja mislim na ovaj dugi model,mislim da je super auto i za putovanja i za lov ima mjesta dosta za opremu i sve ostalo a ni snage im ne manjka
ROKI 23:
Imo sam Terano 2,7 tdi iz 2003 godine kupljen u V Gorici novi čudo od auta za teren ali ko traktor na cesti prešao sam 240000 tisuća sa njim i prodo ga 2008 godine . Sve u svemu kao terenac izvrsan i mislim da je bolji od svih ostalih osim možda Lade Nive
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju