Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

USPOREDBA:SUZUKI SAMURAJ i LADA NIVA

<< < (8/11) > >>

evaeva:
E sada ga stvarno pretjeruješ, 70 cm snijega a jedino Niva prošla, slažem se da ima dobre terenske sposobnosti ali 70 cm snijega to je malo previše, vozio sam Nivu 3 godine po lovovima i vrlo dobro znam njezine terenske sposobnosti, jedino ako je preuređena za off road i podignuta 30-tak cm od standardne tada možda, napominjem MOŽDA.

likabrinje:
stavit cu video kad uhvatim vremena pa ce se sve ljepo vidjet....

PHP:
Ladu Nivu koristio sam jako puno 90 godina,jedna od naj večih pustolovina bilo je proči u 1 mjesecu nakon otapanja snjega kukuruzištem po kojem su prije mene prošli gusjeničari sa  haubicama 203mm, blato do koljena ali taj Ruski vrag ide, ide i samo ide.

likabrinje:
bilo kuda niva svuda....

Jedan:

--- Citat: evaeva - 08. 02. 2011. 16:14:03 ---E sada ga stvarno pretjeruješ, 70 cm snijega a jedino Niva prošla, slažem se da ima dobre terenske sposobnosti ali 70 cm snijega to je malo previše, vozio sam Nivu 3 godine po lovovima i vrlo dobro znam njezine terenske sposobnosti, jedino ako je preuređena za off road i podignuta 30-tak cm od standardne tada možda, napominjem MOŽDA.

--- Kraj citata ---
I onda teško! Možeš je dizat koliko voliš ali uvijek će biti visoka po formuli
[(promjer gume : 2) - (promjer kućišta zadnjeg diferencijala : 2)] = klirens
(Definition from autoevolution:
Ground clearance is the measurement from the lowest-hanging point under a vehicle (usually a differential, part of the suspension or the exhaust system) towards the ground. A high ground clearance allows a vehicle to drive more easily off-road or through heavy snow without damaging the underbody.)
Ako je snijeg smrznut (suh) može ga razgrtati onoliko koliko ima jak motor, a ako je mokar i nabijen može ga sabijati ispod sebe ili "hoblati" do određene visine (koja je daleko ispod 70 cm) i tada obično vozi dok ne staneš. Kad staneš - propadne do karoserije i zbogom vožnjo. Vozio sam je po svim mogućim vremenskim uvjetima (sa serijskim 1,6 motorom) i po visokom snijegu i stvarno iznenađuje ali 70 cm snijega - sumnjam. Možda suhi snijeg, po ravnom, "tutta forza" i bez stajanja. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju