Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Vaše mišljenje o sljedećem terencu...

<< < (6/7) > >>

anto:
Kad sve to spakira to izgleda ovako.
Svaka cast! pic

nazime:
I mene zanima kak to funkcionira. Imao sam na vitari pričvršćenu dasku na krovu i na njoj sam sjedio(služila mi kao pričeka). Sad bi na cherokee-a složio nešto ali u stilu sa ove slike iznad, da mogu čekat i kad je loše vrijeme, a i manje sam primjetan. Uvjet je da je brzo montažno.
Mislio sam pričvrstit neku bosanku(dasku) za krov i na njoj u svakom kutu izbušit rupu a u rupe umetnuti neke piksice. Onda kupit iglu šator sa onim savitljivim šipkama. Šipke popikat u piksice i to je to. Brza montaža i demontaža. Normalno, na šatoru napravit prozore sa svih strana.

magwin:

--- Citat: nazime - 24. 09. 2008. 01:49:20 ---I mene zanima kak to funkcionira. Imao sam na vitari pričvršćenu dasku na krovu i na njoj sam sjedio(služila mi kao pričeka). Sad bi na cherokee-a složio nešto ali u stilu sa ove slike iznad, da mogu čekat i kad je loše vrijeme, a i manje sam primjetan. Uvjet je da je brzo montažno.
Mislio sam pričvrstit neku bosanku(dasku) za krov i na njoj u svakom kutu izbušit rupu a u rupe umetnuti neke piksice. Onda kupit iglu šator sa onim savitljivim šipkama. Šipke popikat u piksice i to je to. Brza montaža i demontaža. Normalno, na šatoru napravit prozore sa svih strana.

--- Kraj citata ---
kupi krovne nosače pa na njih bosanke jer ćeš sje.... krov

nazime:

--- Citat: magwin - 25. 09. 2008. 23:02:51 ---
--- Citat: nazime - 24. 09. 2008. 01:49:20 ---I mene zanima kak to funkcionira. Imao sam na vitari pričvršćenu dasku na krovu i na njoj sam sjedio(služila mi kao pričeka). Sad bi na cherokee-a složio nešto ali u stilu sa ove slike iznad, da mogu čekat i kad je loše vrijeme, a i manje sam primjetan. Uvjet je da je brzo montažno.

--- Kraj citata ---
kupi krovne nosače pa na njih bosanke jer ćeš sje.... krov

--- Kraj citata ---

Neće bosanka direkt na krov. Na rub krova iznad vrata i prednjih i zadnjih ću zavariti nosače za dasku po cijeloj dužini krova. Dasku legne na nosače, zašarafim i to stoji tako vječno.

anto:
Kako je ovajgore na vitari uspio napraviti toliki sator,kao sto se vidi ljestve nisu u smislu nekog stuba na sto se naslanja sator.Sta mislite?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju