Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Zadnje pakne za ARO 10.1

<< < (2/3) > >>

Neno:
Pakne za Ara ne bi trebale biti problem.

Ako su su sistem Bendix (vidi sliku) dimenzije: promjer 229mm i širina 42mm, kod mene u trgovini od ATE-a dođu 298 Kn.

Naravno minus popust za onog ko me pozove kod sebe u lov  ;D

Harry P.:

--- Citat: mawerick - 28. 07. 2008. 21:54:49 ---koliko sam imao za čuti, na markuševečkoj cesti ima frajer koji slaže kočnice na kamionima, kombijima i sl. ako se sutra sjetim probat ću doći do broja telefona pa ti javim...

--- Kraj citata ---
bio sam danas kod čovjeka i rekao mi je da oni sklapaju već gotove pakne (znači ne ljepe ih kao što sam ja mislio) u velikoj su gužvi, a spremaju se na godišnji pa više ne primaju nikoga.
rekli su mi da se raspitaš u trgovini "auto krešo" ili u trgovini "mikro matik"   ili tako nekako slično se zove. uglavnom, ta trgovina "mikromatik" se nalazi na maksimirskoj cesti, preko puta Kraša (tamo gdje su one uvučene barake, ima tamo i tgovina ribičkom opremom itd), a za auto krešo imaš tu http://www.autokreso.hr/ pa se raspitaj.

ako nabaviš materijal, a nema ti tko složiti javi mi se pa ću ih probati "nažicati" da ti to sklope.

zdebat:
Neno,
prema dimenzijama bi mogle biti ali moje nemaju te krakove-poluge. Gdje je trgovina? Može i na pm. Mogu li doći sa uzorkom ako ima sličnih u tim dimenzijama?

Magwin, PincHunter, Mawerick, hvala na pomoći. Ako netko sazna za neku radionicu za reparaciju pakni neka mi molim javi.

Expresica:
Kako nemaju te "krakove -poluge" ,bar bi ove desno morao imati ččč

Neno:
"Poluge" na paknama bi morao imati, osim ako nema diskove zada i pakne služe samo za parkirnu kočnicu.
Poluge se mogu skinuti jer stoje na dva zatika označena zelenim i osigurane su osiguračem  (kod nekih jeftinijih proizvođača dolazi bez "poluga"), na dio označen crveno kači se sajla parkirne kočnice, a dio označen plavo je "štelung" koji kompenzira iztrošenost.

Ne znam gdje si doma, ako si okolica Splita ili Zagreba mogu ti preporučiti nekoliko mehaničara.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju