Lovna kinologija > Uzgajivačnice
NLT MIRMAJ 4990 fci
maestronlt:
zenka BONI lijepa kuja vecina ljudi kaze da nije jos vidjela ljepsu al mene interesuje prije svega rad a kuja radi obe divljac i sledoglasna je za 2/3 zavisi od uslova na cemu je trag mada nije precizna u zahvatima kao bara uparena je sa konanom, evo ocjena sta kuja ima PRM CAC IUO LZ6 1*1NR
maestronlt:
sledeca kuja je Dzeni von maestro ostra kuja radi obe divljac u polju mozda najslabija od ovi kuja al je sada na obuci na terenu gdje ima dosta zeca. Najveca mana kuje je dlaka posto je kovrdzava al veoma stalozena kuja i dobrog temperamenta ocjene kuje ima PRM 2*CAC IUO LZ5 3*1NR sva tri puta zahvat za zube od cega je jednom bila najbrza na utakmici sa zahvatom u 14 sekundi
kikinda:
Da li je kod tebe pas po imenu Dokaz Sentivanski?Ako jeste zamolio bih te da postavis njegovu sliku i pedigre,to je bio pas jednog mog prijatelja a drugi moj prijatelj ima njegovog sina
pozz
maestronlt:
Nije taj pas kod mene nego je kod mog prijatelja u komsiluku vidjet cu da ga slikam pa cu postavit, inace pas kako je u Bijeljini uzeo je dvije titule jednu u Dublju a drugu u Bijeljini
maestronlt:
Zenka dijabla dosta dobra kuja od dobri roditelja gdje je vec njena kombinacija ponavljan u parenju i dala je dobri pasa. Sada imam stence od nje i stapcija 6 komada 4 muzijaka i 2 zenke ako ko nije cuo za stapcija to je skoro najtrofejni nlt sa 25 titula u radu samo je trofejni njegov otac sa 26 titula a ona ima PRM CAC IUO LZ8
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju