Lovna kinologija > Uzgajivačnice
NLT MIRMAJ 4990 fci
maestronlt:
stencima je 7 dana i ima ih 6, al na moju zalost nisam dobio braon stene u leglu iako se braon psi nalaze u rodovniku oca i majke a imo sam zelju za braon psom. u ponedeljak 2. 11. sam Viki von Maestro pario pod Arcibela Maestro jedinog zivog potomka od mog starog psa a za vikend bi trebo zenku Dijablu da vodim pod Stapcija, da ponovim parenje posto sam bio prezadovolj proslim stencima
KISS:
Druze moram ti priznati da me je Laser iznenadio u pozitivnom smislu sad kad sam ga vidio na ovoj novoj fotografiji!!! d1
Iskreno, dok je bio onih par dana kod mene na cuvanju nije mi se ucinio toliko dobar koliko sad dobro izgleda. Vidim da ima i prilicno brade sto mi se jako svidja, a to je ono prvo sto primjecujem na terijerima.
maestronlt:
stene je velika lutrija., ove godine se dosta stenaca okotilo i gledo sam prave transformacije sto se tice eksterijera, sad ih imam 6 i svaki dan su mi drugaciji al jos su mali vidicemo kad porastu a sigurno u radu nebi trebali bit losi mislim tako im je genetsko porijeklo
maestronlt:
STAPCI
maestronlt:
posto sam bio prezadovoljan stencima od Stapcija odlucio sam da ponovim parenje Dijable sa njim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju