Lovna kinologija > Uzgajivačnice

"Od Slavonske šume" FCI 53/06

<< < (18/21) > >>

Lovočuvar:
Već viđeni video uratci ali lijepo je vidjeti,usput oglašavam- Bor i Astor od slavonske šume su slobodni za parenje! Psi koji su cijele svoje živote u prirodnim lovovima većinom na crnu divljač i koja je u velikom broju odstreljivana pred oba psa,iznimni radnici,dokazani i u priplodu,dakle provjereni psi i u radu i priplodu!

Lovočuvar:
Ovoga puta ovdje objavljujem lošu vijest,moj Bor od prije dva dana lovi u vječnim lovištima...Moj vjerni prijatelj u svakom lovu proteklih 6 godina uginio je od posljedica lovne sezone,pas kojega ću pamtiti cjeli život i koji mi je priuštio nebrojeno predivnih i sretnih trenutaka u lovu...

Lovočuvar:
Nick od slavonske šume-Borov sin,ponovljena kombinacija kao Astor od slavonske šume

Lovočuvar:
Imam i prinovu u uzgajivačnici,kuja je u tjeranju upravo,bit će naparena sa Astorom od slavonske šume

crni3006:

--- Citat: Lovočuvar - 24. 02. 2013. 10:33:13 ---Ovoga puta ovdje objavljujem lošu vijest,moj Bor od prije dva dana lovi u vječnim lovištima...Moj vjerni prijatelj u svakom lovu proteklih 6 godina uginio je od posljedica lovne sezone,pas kojega ću pamtiti cjeli život i koji mi je priuštio nebrojeno predivnih i sretnih trenutaka u lovu...

--- Kraj citata ---
Žao mi je prijatelju,ali to su terijeri,a sa njima je tako, kao što i sam znaš,jel u lovu daju posljednj atom snage,a to ih košta kratkog života! Biti će još terijera,možda bolji,možda gorih,ali nikad kao sto je bio on... d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju