Lovna kinologija > Uzgajivačnice

"Od Slavonske šume" FCI 53/06

<< < (20/21) > >>

Lovočuvar:

--- Citat: crni3006 - 25. 02. 2013. 09:12:23 ---
--- Citat: Lovočuvar - 24. 02. 2013. 18:25:40 ---Tako je prijatelju,u svakom slučaju imam dva njegova sina u nasljeđe,a on mi ostaje za uspomenu samo na žalost cijeli život...

--- Kraj citata ---
Tako je i meni kada se sjetim Cera,i dan danas me steže u grlu kad ga se sjetim,jel sam sa njim proveo puno lijepih trenutak i puno sreće mi je donio,e kakav je to pas bio...Ostale su uspomene,kojih se rado sječam!

--- Kraj citata ---
Sjećam se i ja tvoga Cera,bio je pas ipo!

Lovočuvar:

--- Citat: grom - 24. 02. 2013. 21:10:57 ---Tko ne drži pse ne zna kako je težak gubitak najboljeg prijatelja.

--- Kraj citata ---
Slažem se,iako sam čuo i ono -ma ajde,jedan manje na hrani! - a meni se skupilo za poluditi,skoro sam puko!

Lovočuvar:

--- Citat: vladolovac83 - 25. 02. 2013. 20:43:06 ---e kolega ,šteta velika,al tu nemožeš ništa!
radi s tim mladima pa češ imat s čim lovit,a od njega će ti ostat sigurno puno uspomena!!
pozdrav!!

--- Kraj citata ---
Znaš da je bio samnom od prvog do zadnjeg lova i šta je sve  proživio jadan..

vladolovac83:
jebi ga neznam šta da ti kažem,nekad kad ih čekam da se vrate popizdim i mislim kako bi ih i sam ubio ,što nedolaze kad je lov gotov,al kad dođu budem sretan ko malo djete što su se živi vratili,!al kad se desi ovako nešto i znaš da se neče vratit e to je pravo sranje ,i kom se to nije dogodilo nezna kako je to usran osiječaj!!

grom:
U životu sam plakao kao kišna godina samo za psom i pok. didom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju