Lovna kinologija > Uzgajivačnice
Odgajivačnica NLT "CRNI GROM" FCI 3764
antoniog:
Jer nije ovo na slici protuzakonito mladi lisičići mad ,a nije lijepo ni za hvalit se sor
vlada žabalj:
vlada žabalj:
vlada žabalj:
--- Citat: antoniog - 04. 12. 2009. 17:07:46 ---Jer nije ovo na slici protuzakonito mladi lisičići mad ,a nije lijepo ni za hvalit se sor
--- Kraj citata ---
Neki forumaši očigledno neznaju da čitaju i da gledaju.Evo pisaću polako da bi i oni mogli da shvate:
Lisice su puštene na slobodu kad su zabranjene utakmice koje su bile u potpunosti legalne do proleća 2007.i koje su se organizovale pod pokroviteljstvom KSS
Neke od lisica su se čak i sparile u kavezima i izvele potomstvo,što dovoljno govori koliko su "loši "uslovi u kojima su živele
Lisice i lisčiće koje sam pustio još sam desetak dana hranio i nosio im vodu na mesta gde su pušteni da ne oskudevaju dok se ne snađu,jer mi je ostao pun zamrzivač hrane koju sam za njih inače spremio.
Nadam se da je ovo bilo dovoljno sporo,ako nije moraću nacrtati
Nikola S:
--- Citat: antoniog - 04. 12. 2009. 17:07:46 ---Jer nije ovo na slici protuzakonito mladi lisičići mad ,a nije lijepo ni za hvalit se sor
--- Kraj citata ---
Nije "protuzakonito" jer je lisica STETOCINA i ona je u Srbiji divljac VAN REZIMA ZASTITE,sto bi u prevodu znacilo da se sme loviti u bilo koje vreme (i kad ima mlade) i na bilo koji nacin osim trovanjem. teaa
Sve te slike su po propisu,i jesu za hvaliti se jer je unisteno ako sam dobro izbrojao na svim slikama 19 lisica + jedna pitoma (ta se ne racuna),i spaseno je boga oca sitne divljaci.
Lisica je i glavni prenosilac besnila.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju