Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Odgajivačnica "of Hunting Girl"

<< < (2/13) > >>

kalnik:
Znaš kaj huntinggirl, samo čestitke za ovakav rad, trud i uspjehe. Nema se kaj reći, nego da si kompletna lovkinja u najboljem smislu. Love li psi iz Tvoje uzgajivačnice po Hrvatskoj?

ikova371:
čestitke tamara na uspješnosti dosad i želim ti još puno uspjeha u daljnjem radu  d4

Harry P.:

--- Citat: ikova371 - 30. 12. 2008. 13:33:36 ---čestitke tamara na uspješnosti dosad i želim ti još puno uspjeha u daljnjem radu  d4

--- Kraj citata ---
... pridružujem se.

huntinggirl:

--- Citat: dean - 30. 12. 2008. 13:12:13 ---Prekrasan jazo! Kakva je na rešetki? Sljedoglasna na zeca? Vodoljubivost?

--- Kraj citata ---

Moji jazavičari sve imaju ispit urođenih osobina, gde se gledaju ove osobine.
Mi najviše koristimo ih na divlje svinje i na krvni trag, zato i te veštine vežbamo najviše, i prezadovoljna sam kako to odrade. Ne jednom se desilo da su nas zvali posle 24 sata ranjivanja, kada su već odustali drugi od traženja, i moja Tapi našla divljač.

huntinggirl:
Da vam predstavim Tapijevu ćerkicu Adu, koja je dobila ime po mom rodnom gradu.

Ona živi u odgajivačnici "of Family Urban" - www.family-urban.com

Njeni dosadašnji rezultati:

3xPRM, 13xCAC, 5xCACIB,

11xBOB, 7xBOG, 3xR.BOG, BOG III.,

R.JBIS, BIS III., IUONZ/III.,

IUOPZ/III., IS/III., IW/III.,

IDS/I., JCH SRB, CH SRB

Ipak najslađe je rezultat u Užicu na CACIB, jde Ada bila, prvak rase, prvak grupe i BIS III.

Ona pokazuje izvanredne osobine na divljoj svinji. Na slici ona je prvi jazavičar koji skače:

Kod sledećeg teranja, na proleće želimo nju upariti, samo još nismo izabrali pravog kavaljira za nju z1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju