Lovna kinologija > Uzgajivačnice

uzgajivačnica Cute Beast FCI 22/11

<< < (2/3) > >>

zibba:
Evo da se javimo, još u leglu imamo slobodnog dečka:

I birana cura, tj jedna od dvije najbolje cure iz legla između kojih sam ja birala koja meni ostaje.

Molim Gđu iz Kutine ili Koprivnice ( ili tako negdje me je zvala), zainteteresiranu za žensko štene, ako je još zainteresirana da mi se javi na mobitel.

zibba:
Sve bebe su našle svoje domove, netko i jako daleko od mene, ali dok je u dobrim rukama sam sretna.

Uskoro očekujemo leglo irskih crvenih setera, krajem studenog. Za sada rezervirano dvije curice, jedan dečko i jedno štene nevažno kojeg spola. Kako je lijepo imati ovako dogovorene štence a još i ne znaš je li kujica skotna. Postajemo traženi, čak i preko granica lijepe naše.

zibba:

moj čopor

zibba:
Stigle bebe 23.11.,  imamo 5 dečki i jednu curu. Dva dečka su još slobodna, pa ako ima zainteresiranih neka se jave.

Moja Tota, tj. Dancing Hunter Cute Beast je na izložbi oduševila sudca, sa svojih niti 5 mj je bila u BIS baby ringu, receno je da se super kreće, dobar stav, prekrasna glava.
Mama je osvojila CAC i CACIB, bio bi i BOB da joj se uspjela do kraja oporaviti dlaka nakon okota, ali prekratko je to bilo vrijeme.

zibba:
Evo malih beba, još nemaju 6 tj. Jedan dečko slobodan.
Upoznajte Energy, Evergreen, Emotion, Endless, Elegance i Euphoria Cute Beast

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju