Lovna kinologija > Uzgajivačnice

uzgajivačnica istarski goniča (OD HRVACA)

<< < (42/97) > >>

SEJFO:

--- Citat: Radan - 04. 02. 2010. 16:33:49 ---ma 100% Sejdo ide po pehar

--- Kraj citata ---

Iskren da budem puno se dvoumim,,,, razlozi...očekujem ovih (svakog) dana  da mi se kuja pari (pojačao sam joj hranu i ne izvodim je- ovo za one što ne znaju ref) a moram dobrog puta prevaliti ... da se ona posexa.....a mislim 100% da će joj se prij... do prvog....pa sam u trilemi!!!!
Inače kuja mi je  super,,,našao sam i super psa ,pa očekujem i šampionsko leglo ,skromnosti mi moje.. ;) ;D ;D ;D ;D zagi

Ove zadnje dvije rečenice se najviše odnose na one što imaju barake!!! ref ref ref ref

lovacpd:

--- Citat: SEJFO - 04. 02. 2010. 22:02:06 ---
--- Citat: Radan - 04. 02. 2010. 16:33:49 ---ma 100% Sejdo ide po pehar

--- Kraj citata ---

Iskren da budem puno se dvoumim,,,, razlozi...očekujem ovih (svakog) dana  da mi se kuja pari (pojačao sam joj hranu i ne izvodim je- ovo za one što ne znaju ref) a moram dobrog puta prevaliti ... da se ona posexa.....a mislim 100% da će joj se prij... do prvog....pa sam u trilemi!!!!
Inače kuja mi je  super,,,našao sam i super psa ,pa očekujem i šampionsko leglo ,skromnosti mi moje.. ;) ;D ;D ;D ;D zagi

Ove zadnje dvije rečenice se najviše odnose na one što imaju barake!!! ref ref ref ref

--- Kraj citata ---
pa taman na izlozbi bude izbora, hehehhe
sve ljepsi od ljepseg, povedem i ja onda benija, pa kakvi ispadnu.....
ej, da, bice od benija loglo ove godine, hehhehehe i to 2

SEJFO:
E ta pjesma mi se sviđa.... hao hao   pojačaj  hranu  BENIJU !!!!! zagi zagi

zelenadolina:
Trebo si se prijaviti pa ako joj se prij...  ti ljepo odgodiš izložbu ako ne tamo si, nije tebi zg preko svijeta,a nije vrag da imaš smo nju za izložbu.

Radan:
e sad je situacija jako delikatna 50%da ide a 50% da Sejfo ne ide?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju