Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Vajmarski ptičar (Weimaraner) od mene

<< < (6/14) > >>

Anni:
Totalni !!!!!!!!!!!!!

banjsakz:
bravo čestitam d4...kolko si potrošio love da si doveo psa do te istreniranosti...jel pas brzo uči...dali moraš poderat grlo kad si u lovu na fazane a izleti srnjak ili posluša odmah i vrati se?...ajde malo karakteristike iz prakse...hvala zagi

almir:
Hvala svima!

--- Citat: banjsakz - 30. 05. 2011. 21:01:39 ---bravo čestitam d4...kolko si potrošio love da si doveo psa do te istreniranosti...

--- Kraj citata ---
Ja sam novac uložio u sebe a o cifri ne želim javno razgovarati, da mi box nebi opet bio

Znači o lovi samo u 4 oka....
Spomenut ču da za strance taj posao košta +/- 5000€ + hrana i da to traje 2-3 godine
sistem ključ u ruke, doneseš stene, a odlaziš sa psom uz nogu bez povodnika  zagi
Kod nas još nisam sreo ljude koji to žele, sreo sam samo nekoliko likova koji imaju perja
a nemaju pojma, a pošto su "skrbni" i znaju s novcem daju vajmarca jeftinom dreseru koji nezna
što obučava pa obično niko nije zadovoljan.

--- Citat: banjsakz - 30. 05. 2011. 21:01:39 ---jel pas brzo uči...

--- Kraj citata ---
Kako koji...

--- Citat: banjsakz - 30. 05. 2011. 21:01:39 ---dali moraš poderat grlo kad si u lovu na fazane a izleti srnjak ili posluša odmah i vrati se?...ajde malo karakteristike iz prakse...hvala zagi

--- Kraj citata ---
Pratite temu, praksa če bit danas popodne ili sutra ovisi o vremenu...   zagi

almir:

--- Citat: banjsakz - 30. 05. 2011. 21:01:39 ---dali moraš poderat grlo kad si u lovu na fazane a izleti srnjak ili posluša odmah i vrati se?...ajde malo karakteristike iz prakse...hvala zagi

--- Kraj citata ---
Evo neču vrijeme trošit na pisanje, pogledaj film sve če ti se samo kazati...
Snimka nije ništa spektakularno ni nemoguče, snimano je na jednom od treninga prije VGP-a
Da nebi bilo zabune odmah ču neke stvari objasniti:
 Radi se o pretraživanju polja koje je meni, a vjerujem i večini lovaca OK...
4:54 mi je bila puna kartica pa sam morao promjenit nakon čega snimam aute, da nebi bilo nismo znali...
zec se diže i pas ga vidoglasno tjera, nakon nekog vremena ga prekidam i vračam u moju blizinu.
E sad, tu sam mogao i prekinuti film da mi nitko nemože zamjeriti neposlušnost, al sam namjerno inzistirao na komandi "MJESTO" (znači da mora sjesti pored lijeve noge, a ne ispred mene), nakon toga ju opet šaljem po tragu... 6:19 neposredno prije nego se nasmijem čuje da pas ponovno zalaje na tragu doduše nedovoljno da bi se govorilo o sljedoglasnosti (stvar uzbuđenja).  z2
Zašto to naglašavam? - Da vidiš da je moguče obuzdati psa koji je "lud" za plijenom.

Ako ima još pitanja, pitaj.  zagi

jura23:
jel to dobila paravirozu?...
svaka cast, prije svega psu, ali i vlasniku jer iz osobnog iskustva znam da je puno radio sa psom i da je puno truda,novaca i vremena uloženo da se dobije rezultat...almire samo naprijed...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju