Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Vajmarski ptičar (Weimaraner) od mene

<< < (9/14) > >>

almir:

--- Citat: Harry P. - 02. 06. 2011. 19:40:50 ---Almire  just svaka čast. Ti si "Almir007" a ne onaj papak James Bond.

Prije nekih godinu-dvije smo se nešto bili zakačili i da ti iskreno kažem smatrao sam te prepotentnim neznam što ali sad vidim da sam se grdno zaje.ao i sad ti pred cijelim auditorijem skidam kapu.

Svaka čast još jednom i želim ti i dalje puno uspjeha u radu...

--- Kraj citata ---

Hvala!
Podsjetet ću te, zakačili smo se u temi Psi bez nadzora-stalna opasnost za divljač u lovištima tijekom cijele godine nije to mene ni smetalo jer je to sasvim normalno, bilo bi glupo da svi mislimo isto...
moguče je da se kroz pola sata pojavi neko ko če reči da moj poso navalja, ima pravo na to... e sad, da
čemo se malo rešetat argumentima... hočemo...
Zasmetalo me ono na PM, e to NE VOLEM...

Što sam htio reči, razlika između mene arogantnog povarenjaka i podmuklih igrača je što sam ja odstrjelio
"svoju" mačku jer je bila u lovištu, a oni glume poštenjačine i podmeču otrov. Al vidiš ja ispadam prepotentan...
tako je to u životu... d13
Ja jesam zlopamtilo, al ko prizna pola mu se oprašta, a sve samo onom ko plati   rostilj i zagi.
Pa ti sad vidi.... ja ću samo reći da ja nikad nebi bio zadovoljan s pola  fre
 sauf

Harry P.:
EEEEEEE.... znao sam da ću nadrapat ali sa zadovoljstvom ću nadrapat... S najvećim zadovoljstvom ću svoju kaznu platiti i u  rostilj a i u  zagi

dobra kob:
Harry i ja bi se s tobom zakacio pa pomiroo.....

almir:
E sad kad smo se dogovorili oko pomirenja idemo na vodu.
Samo Harry P. nemoj da to ostane na riječima, stranka te prati.  d1

Sljedeča snimka prikazuje rad u vodi, prvi dio snimke je prelazak preko bez pitanja
i potpitanja, napominjem da je pas suh i direkt iz auta poslan u hladnu vodu.
Drugi  dio snimke je pretraživanje vode, oni koji love patke na jezerima znaju i gdje patke
provode svoje slobodno vrijeme (zavjetrina). Tamo je i postavljana patka, znači cilj je da pas uđe u vodu na komandu i pronađe patku, a da ne vidi gdje je bačena. Vi prosudite kako je posao obavljen  zagi

Na ovu temu je več na jednom forumu bilo komentara, meni se tamo neda
ni disat a kamoli pisat, tako da nisam u mogučnosti odgovorit, pa evo me ovdje  zagi

banjsakz:
e moj almire skidam kapu...treba psa dovest do te mjere istreniranosti...treba to i tako dobro snimit...nemam više pitanja, sve si jako dobro rekao riječima i snimkama d4
ja mislim da nemogu toliko love potrošit za psa...mislim da bi me žena  2p
još jednom čestitam just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju