Lovna kinologija > Uzgajivačnice
Vajmarski ptičar (Weimaraner) od mene
fidel:
--- Citat: almir - 07. 06. 2011. 00:09:15 ---Krvni trag...
nažalost umjetni star cca 18 sati, volio bi da mogu pokazat snimku iz prakse al prilika je malo...
Jednom smo glumili fotoreportere pa nas je bilo po podu poderanih hlača, a poslije smo
posjetili i veterinara...(nikad više)
--- Kraj citata ---
Zasto nikad vise,ja sam mislio da ponovimo prvom prilikom :pferd: pa posle na rostilj a ne kod Dude
almir:
--- Citat: grga33 - 07. 06. 2011. 17:05:54 ---cestitam svaka cast almir, puno razmisljam da si uzmem tu pasminu
--- Kraj citata ---
Hvala, drago mi je da ti se sviđa pasmina. zagi
Dobro je ponekad i 2 x razmislit z14
almir:
--- Citat: fidel - 08. 06. 2011. 08:26:32 ---
--- Citat: almir - 07. 06. 2011. 00:09:15 ---Krvni trag...
nažalost umjetni star cca 18 sati, volio bi da mogu pokazat snimku iz prakse al prilika je malo...
Jednom smo glumili fotoreportere pa nas je bilo po podu poderanih hlača, a poslije smo
posjetili i veterinara...(nikad više)
--- Kraj citata ---
Zasto nikad vise,ja sam mislio da ponovimo prvom prilikom :pferd: pa posle na rostilj a ne kod Dude
--- Kraj citata ---
Za rostilj sam uvjek, istina da si ti jedini lovac koji mi servira FIŠ, al neka...pošto još nisi upropastio ribu i sljedeči put se preporučam bl d4 nesmjem previše da te hvalim, ako svi navale sebe ču zaj....
Doktoricu ču svakako da posjetim, pa da se malo ispričamo, ipak smo s njezinim koncima položili VGP zagi
grga33:
--- Citat: almir - 08. 06. 2011. 10:35:41 ---
--- Citat: grga33 - 07. 06. 2011. 17:05:54 ---cestitam svaka cast almir, puno razmisljam da si uzmem tu pasminu
--- Kraj citata ---
Hvala, drago mi je da ti se sviđa pasmina. zagi
Dobro je ponekad i 2 x razmislit z14
--- Kraj citata ---
znam zato i ne zurim sa kupnjom zagi
almir:
Nema baš veze s lovom i obukom, al spomenut ču da smo se pojavljivali i na naslovnicama
(tamo daleko, di se cijeni rad malog čovjeka), naravno ima i unutra
po koja stranica i slikica posvečena nama...
LOVAČKI MAGAZIN
KLUBSKI VJESNIK
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju