Lovna kinologija > Uzgajivačnice
Zelena Dolina fci 117/07 uzg.pasa goniča
Fruky:
U opisu svake rase je točno rečeno kako pas mora da izgleda i nigdje se ne spominje knap dlaka, oznake, zubalo, građa tjela itd. to je riječ velikih stručnjaka i uzgajivača koji prodaju maglu budučim kupcima.
zelenadolina:
Da imalo poznaš rasu o kojoj pričaš ne bi tako govorio i izvlačio iz konteksta,a to što je tebe neko nekad opasno izradio,nije razlog da lječiš svoje frustracije gdje nije potrebno,a u ovom slučaju nije ,vjeruj mi .Sakrivaš se iz nekoliko imena i pereš po ljudima gdje i kako stigneš,ajd pokaži što si ti to napravio ,uzgojio i kakve rezultate imaš u kinologiji i ja ti prvi čestitam i od tad ću uvažavati tvoje komentare.
Macak:
--- Citat: zelenadolina - 05. 02. 2010. 18:58:14 ---I jedan dečkić ,8mj. uzgoj Ilije Mandića iz Sl.Broda,novi psić u mom dvorištu.
--- Kraj citata ---
Lijep pas zelenadolina d4
zelenadolina:
Hvala Mačak ,eto nekom je lijep nekom nije,ja sam psa dobio na poklon,pa mu ni ne mogu zamjerati,ali znam da kako kažu:dobar pas ima 100 mana a loš ima samo jednu "nevalja", normalno ne mislim da je ovaj dobar to je štene ,nadam se da će biti u onoj kategoriji što ima mane.
Macak:
To nije nimalo bitno kolega zelenadolina tko sta kaze, nego jer je tebi pas dobar i ako bude onaj sa "manama" sta hoces vise ;) Posavci su mi omiljena rasa, da imam ogucnost drzao bi si 2-3, al posto nemam jer zivim na stanu, moram izbjeci na jednog terijera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju