Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Vabilice i repelenti
Repelent za divljač
medo:
--- Citat: proof - 28. 07. 2007. 23:27:47 ---
--- Citat: medo - 28. 07. 2007. 19:49:17 ---Prosle godine u ovo doba vidio sam da DS probijaju pastire.Prva probije,a onda ove samo udju za njom.
Da li je tako i kod vas d4
--- Kraj citata ---
Ja nisam vidio kako to rade (puknem prije nego što doču do žice). Oni koji su gledali prijavili su sljedeče "tehnike":
* nema donje žice pa prasci proču, tada krmača ide za njima bez obzira na sve
* dodje čopor i svinje se počmu naguravati i najslabijeg naguraju na žicu, kad ju slome onda idu svi
* najnovija vjest jednostavno se zalete i proču
--- Kraj citata ---
Ja sam vidio ove zadnje dvije ali moram reci da elektricni pastir je bio jako los.Zice nikakve i pretanke.Pucao bih i ja ali iza njih su bile kuce oko 100m pa u tom pravcu nisam htio pucati.Nikad ne znas d5
ikova371:
--- Citat: proof - 27. 07. 2007. 16:07:35 ---Do sada smo koristili Francesol, kupovali ga kod Fanzoja. Sada svinje navalile na kukuruz, potrošili smo zalihe (seljaci su potrošili), a Fanzoj na godišnjem. Prije nekog vremena u L.V. sam u reportaži sa nekog od sajmova pročitao da još netko uvozi repelente i čini mi se da je bila povoljnija cijena. Tražim i nikako ne mogu nači gdje je to pisalo. Mislim da je to poduzeče iz Istre. Ima možda tko broj telefona, naziv, adresuč
Hvala!
--- Kraj citata ---
kod mene u lovištu koristimo plinske topove,prvo vrijeme je ok,a nakon tog se naviknu i mažu bez obzira,jel ima ko još iskustva s topovima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju