Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Vabilice i repelenti
Vabilica za lisice - GRATIS - za najuspješnijega
Harry P.:
Obzirom da su neki kolege pokazali iznimnu vještinu lova na lisice i postavljali su slike odstrijeljenih lisica na ovaj način želim nekoga od njih nagraditi, a također i potaknuti ostale kolege da se malo više angažiraju kako u lovu na tu vrstu štetočina tako i u postavljanju slikica.
Do 15. 02. 2012. godine do 12,00 sati tko bude najuspješniji u odstrijelu lisca dobiti će besplatno jednu vabilicu za lisice.
Pravila igre su jednostavna.
Svaki sretnik kada odstrijeli lisicu treba postaviti sliku sa datumom odstrijela i kratkim opisom načina odstrijela. Nakon toga će svatko od nas po vlastitoj prosudbi glasati za najzanimljiviji odstrijel, najzanimljiviju sliku i slično...
Završetak natjecanja je gore spomenutog datuma i vremena...
Dobra kob svima
fazan:
Ideja za svaku pohvalu .
Iako nema snijega , pa je teže odstrjeliti lisicu , to je interesantniji i poticajnji ovaj natječaj.
No kako sam ja takav kakav sam , možda bi trebalo ovaj poticaj razdijeliti na tri djela .
1) Odstrel lisice dočekom na mrcilištu ili samostalnim dočekom na premetu 2 boda
2 ) Odstrel lisice na " štandu " 1 bod
3) Odstrel ili trofeja lisice stečene jamarenjem 3 boda
KOBI:
Moli Boga da RY ovo ne vidi,vec sutra ce konkurencija ispast iz izgre rol (isto ko KAUBOJI) happi
shikaree2:
A hoće li na vabilici biti što ugravirano, budući da će biti neka vrsta medalje?
Harry P.:
Vidiš, to ti nije uopće loša ideja... Već kad si došao na ideju, možda imaš kakav prijedlog?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju