Lovna kinologija > Veterinarski kutak

pas se ne deblja pomoć

(1/3) > >>

peca:
imam velikih problema sa štenetom posavca kada sam ga kupio prije 2mjeseca bio je prilično mršav dao sam mu tablete protiv glista hranim ga svim namirnicama mesom, kruhom, mlijekom, tjesteninom i kupovnom suhom hranom i hranom u konzervi ali on se ne deblje nego samo raste u visinu imali tko kakav savjet što da radim

pepi2:
pa nemora biti debel,vodi samo racuna da ima dovoljno vitamina i minerala ,ako prebrzo ide u visinu mogao bi kasnije imati problema sa zglobovima.

peca:
ne govorim da mora biti debel nego je ispod normalne težine

HunterDon:
Ako je pas očiščen od parazita te se i dalje ne deblja, ja bih ti preporučio da uzmeš Pfizer VMP tablete... jedna tableta na 10 kg psa i tako dok ne potrošiš cijelu kutiju (u njoj imaš 50 komada)... pas bi se nakon toga trebal bez problema zdebljati... ;)

Pozdrav!!!

HunterDon

SEJFO:
 probaj mu davati masniju hranu--slanine, (iznutrice-skuhane-AD kapi u hranu) a usput  mu probaj jedno vrijeme pronaći i konkurenciju sličnog uzrasta  pa im daješ češće,  po malo hrane al paziš da se ne potuku, jer konkurencija kod pasa pravi čuda....pustaj ga da se istrči (umori) Itd!!!
 baš danas u lovu jedan moj kolega  po zanimanju mesar-a najjmršavijeg psa ima pa ga zajebavali.....ma moraš mu pronaći caku....sam.. zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju