Lovna kinologija > Veterinarski kutak

PAS VRTI GLAVOM LIJEVO DESNO!!

<< < (3/4) > >>

miroslav_dabic:
da nije neko virusno oboljenje,pa zato svi....

Kljunko:
 Vjerojatno šugarac, mali paraziti u ušima (zvukovodu) psa. Postoje kapi za to i obično sadržavaju benzil benzoat (nekad se time liječio svrab kod djece/ljudi). Nakon upotrebe kapi jako brzo nastupi poboljšanje ali recidivi su česti. Otorinci humane medicine znaju reči da se u uho ne gura ništa tanje od lakta pa bih se tog uputstva trebalo držati i kad su psi u pitanju. Čišćenje štapićina i sl.  uf

kerber:
Takođe mislim da imaju parazite šugarce u ušima koji se lako prenose sa psa na psa u RH ima odlična Bayerova ampula koja rješava taj problem i uništava sve parazite na psu i u psu istovremeno zove se ADVOCAT aplicira se na kožu kao obični fontline ali je puno jača i šireg spektra na parazite svih tipova u RH košta oko 70 KN za jedng psa dimenzija goniča provjereno djelotvorno. Malo je skuplja ali vam istovremeno pokriva psa od buha i krpelja i lječi parazite.

nostromo:
Meni je nedavno kuja tresla glavom i ja s njom u veterinara. dotur pogleda u uvo i kaze da joj je u uvetu stoklas(trava). od kud stoklas u ovo doba godine, e pa punac pasima stavija slamu u kucicu, j... ga. a vet kad je vidija terijerku na stolu odma je reka anestezija+ovo+ono= 450kn uf

prica nema veze sa temom jer i meni je logicno ovo sa parazitima kad su svi pasi u pitanju, al  mozda jednog dana nekom pomogne sprijeciti ili izljeciti...

Neno:
Imam sličan problem s seterom,ali on trese glavom samo prvih minutu kada ga pustim iz boksa prije i poslje sam ga promatrao i tada ne trese.  ččč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju