Lovna kinologija > Veterinarski kutak
Veterinarski kutak
medicus:
ne javlja se milan, ;D
ovak na daljinu ti nemrem niš drugo reči,al ipak mislim da ima nekaj u uhu z5
kerber:
Dali je u pitanju bila analna žljezda jednostavno se može znati ako pas prestane tresti glavom nekoliko dana poslje istiskivanja znači ako je prestao dijagnoza je bila točna . Prilikom upale analne žljezde pas često čupa dlaku na boku ili butini zubima pokušavajući doći do djela tjela koji ga iritira inače do upale jako često dođe zbog davanja meke hrane pošto je funkcija analne žljezde u tome da izmet ako je dovoljno tvrd pri izlasku pritišće analnu žljezdu i pri tome ista ostavlja specifičan mirisni potpis na izmetu što je jedinstveni potpis drugačiji kod svakog psa. Upala se najčešće izbjegava povremenim davanjem kostiju psima koje stvaraju tvrđu stolicu i prirodnim putem stimuliraju analnu žljezdu.
nazime:
Pas i dalje trese glavom i neki dan mi je preporučeno od jednog prijatelja da mu se napravi bris oba uha.
KOBI:
http://www.24sata.hr/news/clanak/psi-oboljeli-od-bolesti-koju-na-ljude-prenose-komarci-/115132/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
Dominik7:
moj pas je isto tako tresao glavom i grebo se cjelo vrijeme i krastu napravio na uhu i na kontrolu i imao je gljivice u usima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju