Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > VIDEO FILMOVI o LOVU
Vepar napada lovca
Huntercro:
i ja isto mislim da je riječ o nekom gateru jer tamo su svinje nepredvidive, navikle na ljude i ne boje se,
a mislim da nije pucao odmah jer je pas bio tik iza svinje i nije htio riskirati da ubije koleginog psa
Srndac:
--- Citat: Lazar - 04. 07. 2014. 20:14:31 ---iz cista mira ? , a sto ga kerovi tjeraju to je ok hao
--- Kraj citata ---
Pa nego mir tisina u daljini lavez pasa nakon par minuta odjednom ti vepar trebao sam onda tako napisat :D hao Znam da je prosle godine vepar krenio na mog kolegu u pogonu prosle godine stim da sam su svi prosli ja sam zadnji išo i dignem ga iz nekog gloga 1x1m psi su prosli otuda i nisu ga nasli stim kad je vepar odstrijeljen ima je posjekotinu ispod prednje lijeve plećke znaci vidjelo se unutra kao kad bi nozem odrezao meso je vec pocelo bit sivkasto i smrdilo vepar je bio nekih cirka 70kg i 18cm kljove.
lovac10:
U lovu na svinje puška je uvijek u rukama i cijev napred, naravno metak u cijevi
akma:
Brane:
E ovdje tek ne možeš ništa .. samo čekati dok ne izađe van i nadati se najboljem . Vegetacija je bujna, čuješ lavež pasa i približavanje divljači, pucanja prema pogonu nema, što je najbolje ne vidiš niti 2m unutra .. što reći, ovako kad štandaš, samo se nadaj najboljem i najsretnijem završetku ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju