Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > VIDEO FILMOVI o LOVU
Vepar napada lovca
carlo:
Imam prijatelja koji se obavezno penje na drvo kad ide na štand u lovu na DS , za svako slučaj!!
Koliko ja znam nikad ništa odstrelio nije a ni neće z10 z10
ivod:
Valjda ja imam vražju nesreću da bježe kao mahniti, nikad me ni jedan nije pokušao napasti. Dapače, dosta sam dana utukao šuljajući se k njima po snijegu, skrivajući se po čekama da me ne opaze i slično. Niti jednog mojeg prijatelja ni poznanika lovca, a ima ih zaista puno, nije napala zdrava divlja svinja. Teže ranjena svinja jest sasvim druga priča, ali da "uvijek napada , ako prije ne pucaš..." :shok:
Srndac:
Znam da ranjena svinja hoce napast al ovako iz cista mira samo je skrenila prema lovcu orusila ga i onda opet krenila knjemu,al ako se to ikad desi ko sto huntercro kaze nikad na grab ili bukva od svega je hrast najbolji teaa
deeejan:
Taj vepar uopce nije vidio lovca i nije znao da trci na njega, a ne da ga je napao..to sam i sam dozivio da su me svinje htjele pogazit, kak se veli..
tek kad je lovac zapucao svinja se okrenula prema njemu da se obrani i onda opet pocela bjezat..
i to sam dozivio, to nije napad nego obrana..da lovac nije pucao svinja bi samo protrcala kraj njega, najvjerovatnije...
šokac:
Sve to spada u čari lova .
Ovo nije teška situacija jer je rijetko i vepar nema šanse .
Da je u gustom , glogovima i kupini , vepar bi napadao opet i opet .
Samo što se izmakne u gusto pa je teško pucati .
U tim trenutcima lovčeva situacija zavisi najviše od pasa ,
jer oni uvijek pritrčavaju , napadaju vepra i samim tim vepar se
opet fokusira na njih .
Mislim da i na ovom snimku i da lovac nije stigao pući da
ga vepar nebi stigao napasti još jednom . Mislim da bi psi stigli
prije nego što bi napao i da bi se "akcija" nastavila dalje od lovca .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju